Barcodes en CE-Markering

Voordelen van DANIELSON Barcodes en CE-Markeringen

 • Uw product of machine identificeren;
 • Onbeperkte vorm- en design mogelijkheden;
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik;
 • Op vrijwel elke ondergrond toepasbaar;
 • UV-bestendig;
 • Uw klanten zien in één oogopslag dat het product voldoet aan de CE-normering;


Meer productinformatie

Vragen? Bel en spreek een van onze medewerkers:

Barcodes en CE-Markering

Barcodes en CE-markeringen worden vaak over het hoofd gezien als een methode om kosten en tijd te besparen. Voor bedrijven die hun efficiëntie willen verbeteren en overheadkosten willen verminderen, zijn ze zowel kosteneffectief als betrouwbaar. DANIELSON Industrial Graphics B.V. biedt al langer dan 80 jaar kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor industriële identificatieproducten. Samen met u creëren we barcodes en markeringen die een perfecte stijl en uitstraling geven aan uw product.

Voordelen van onze barcodes en CE-markeringen

Met barcodes en markeringen van DANIELSON kunt u uw product, machine of andere toepassing identificeren. En dankzij onze CE-markering zien uw klanten in één oogopslag dat het product voldoet aan de CE-normering. Barcodes elimineren de mogelijkheid van menselijke fouten. Fouten als gevolg van handmatig ingevoerde gegevens komen vaker voor dan wanneer u gebruik maakt van barcodes.  Een barcodescan is snel en betrouwbaar en neemt veel minder tijd in beslag dan de handmatige invoering van gegevens. Dankzij onze ervaring en expertise weten we precies welke barcodes en markeringen de beste oplossing zijn voor uw product. Door speciale technieken op elke barcode toe te passen kunnen al onze barcode stickers gebruikt worden in elke markt of branche. Wij hebben ook op maatgerichte oplossingen voor markten waarin specifieke eisen gesteld worden aan barcodes en markeringen. Bent u bijvoorbeeld in de medische -, zeevaart – of luchtvaartbranche werkzaam, dan kunnen wij heel goed inspelen op uw specifieke eisen.

Lees meer

Barcodes en CE-markering kosten minder geld

Het ontwerpen en afdrukken van barcodes en CE-markeringen is relatief goedkoop. Met een barcodesysteem vermindert u ook nog eens de trainingstijd van uw medewerkers. Het duurt slechts enkele minuten om de handscanner onder de knie te krijgen voor het lezen van barcodes. Bovendien hoeven uw medewerkers niet vertrouwd te raken met een volledige voorraad- of prijsprocedure. Dit maakt het trainen van hen ook minder duur, omdat ze niet hoeven te worden betaald voor extra trainingstijd.  Barcodes en CE-markeringen van DANIELSON zijn veelzijdig. Ze kunnen worden gebruikt voor elke vorm van noodzakelijke gegevensverzameling. Dit kan prijsinformatie of voorraadinformatie omvatten. Omdat barcodes en CE-markeringen op vrijwel elk oppervlak kunnen worden bevestigd, kunnen ze worden gebruikt om niet alleen de producten zelf te volgen, maar ook uitgaande zendingen en zelfs apparatuur.

Betere gegevens met barcodes en CE-markeringen

Barcodes bieden betere gegevens. Aangezien één barcode kan worden gebruikt voor inventaris- en prijsinformatie, is het mogelijk om snel gegevens over beide te verkrijgen. Bovendien kunnen barcodes worden aangepast om andere informatie te bevatten. Gegevens verkregen via barcodes zijn ook snel beschikbaar. Omdat de informatie rechtstreeks in de centrale computer wordt gescand, is deze onmiddellijk gereed. Deze snelle doorloop zorgt ervoor dat er geen tijd verspild wordt aan het invoeren of ophalen van gegevens. Barcodes bevorderen daardoor betere besluitvorming. En omdat gegevens snel en nauwkeurig worden verkregen, is het mogelijk om beslissingen te nemen. Betere besluitvorming bespaart uiteindelijk zowel tijd als geld. Omdat barcodes het mogelijk maken om de voorraad zo nauwkeurig mogelijk te volgen, kunnen bovendien de voorraadniveaus worden verlaagd. Het uiteindelijke resultaat van een uitgebreid barcodesysteem is reductie in overhead.

Data Matrix Codes

Barcodes en CE-markeringen zijn overal te vinden, of het nu gaat om de voedselverpakking in de supermarkt, om het verzendpakket in de logistiek of om onderdelen in de industriële productie. En dat is geen wonder, want ze zijn een essentiële tool voor automatische identificatie en gegevensvastlegging. Niet alle barcodes zijn echter hetzelfde. Wij maken gebruik van Data Matrix Codes om een product van informatie te voorzien of toepassing te identificeren. Dit zijn de specifieke voordelen van Data Matrix Codes:

 • Hogere datadichtheid betekent dat ze minder ruimte innemen;
 • Ze hebben een hogere fouttolerantie;
 • Een veel lager contrast is voldoende voor voldoende scanleesbaarheid;
 • Ze kunnen in elke positie worden gelezen (0-360 °).

Wegens hun vermogen om een ​​groot aantal karakters te coderen in een gebied zo klein als enkele millimeters, hebben Data Matrix-codes minder ruimte nodig dan andere barcodes. Als gevolg hiervan zijn ze bijzonder geschikt voor het markeren op zeer kleine producten en ronde oppervlakken. Hun afmetingen worden in principe alleen beperkt door de printer die wordt gebruikt. Omdat Data Matrix Codes erg klein en discreet zijn, trekken ze niet eens de aandacht van de consument. Een positief neveneffect is dat vanwege het zeer kleine formaat van onze Data Matrix barcodes kunt besparen op verbruiksartikelen zoals labels of inkten en oplosmiddelen.

Materialen voor barcodes en CE-markeringen

Wij gebruiken een scala aan materialen en technieken om de juiste barcodes en CE-markeringen voor u te maken. Elke toepassing heeft zijn eigen vereisten. Onze barcodes en CE-markeringen stellen u in staat de identificatie van uw product altijd duidelijk en effectief te maken. Barcodes en CE-markeringen van DANIELSON kunnen uit veel verschillende materialen bestaan. Veel van onze klanten kiezen voor aluminium barcode etiketten (aluminium labels). We kunnen ook andere materialen toepassen om de best geschikte etiketten voor uw barcodes en CE-markeringen. Voorbeelden zijn kunststof en RVS. Het product, de machine of de toepassing bepaalt de uiteindelijke materiaalkeuze voor uw barcodes en CE-markeringen. We gebruiken verschillende bewerkingstechnieken om onze barcodes en CE-markeringen geschikt te maken voor uw toepassing. Veel is mogelijk: anodiseren, laseren, digitaal drukken zijn slechts enkele mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat uw kostbare product voor altijd geïdentificeerd blijft en de informatie duurzaam verspijkerd is.

Onze barcodes en CE-markeringen voldoen aan Europese standaarden

Een CE-keurmerk is een visuele kwaliteitsmarkering op een industriële naamplaat, metalen typeplaatje, machineplaat, CE label of CE sticker, afkomstig van een betrouwbare en deskundige instantie. Een CE-markering is belangrijk voor de kwaliteitsperceptie van uw klant. De CE-plaat toont aan dat het betreffende product aan alle van toepassing zijnde Europese regels voldoet en dat alle conformiteits- en overeenstemmingsprocedures zijn voltooid. Vanuit deze regelgeving zijn de CE markeringen op uw producten een essentieel onderdeel van zowel uw kwaliteitsproces als van uw verkoopcijfers. Voor de afnemer van het product is het CE-label of de industriële CE-typeplaat een kwaliteitsgarantie. DANIELSON Industrial Graphics B.V. onderscheidt zich door een ruime ervaring en een proactief serviceteam. Wij hebben diverse materialen en technieken beschikbaar voor het realiseren van de juiste barcodes en CE-markeringen op uw product, inzetbaar voor elke toepassing.

Lees minder

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zaken doen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  "Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatie producten, zoals naam- en typeplaten, logo's en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende materialen, kleurcombinaties en productietechnieken."

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure