Gevelborden

Voordelen van DANIELSON gevelborden:

 • Full colour bedrukkingen;
 • UV-bestendig;
 • Krasvast;
 • Bestand tegen reinigingsmiddelen;
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik;
 • Geschikt voor zowel kleine als grote oplages.


Meer productinformatie

Vragen? Bel en spreek een van onze medewerkers:

Gevelborden

Gevelborden van DANIELSON Industrial Graphics B.V. zijn perfect om specifieke boodschappen uit te dragen. Bent u op zoek naar bewegwijzering of naar een middel om uw bedrijfsnaam op een effectieve manier uit te dragen? Dan zijn de Gevelborden van DANIELSON een perfecte oplossing!

Misschien herkent u het: u bent al meerder keren langs een gebouw gelopen, maar u hebt er nooit op gelet wat er binnen gebeurt. Is het een bedrijf? Een winkel? Een instelling? Als u zich dit afvraagt, vragen meerdere mensen zich dit af en dat is voor de eigenaar van het pand geen voordeel. Stelt u zich eens voor, dat dit uw pand zou zijn, misschien loopt u hierdoor wel potentiële klanten mis. Om dit te voorkomen, is het raadzaam uw pand en uw activiteiten (her)kenbaar te maken. Een effectieve manier om dit te bereiken, is het gebruik van een gevelbord. De gevel van uw bedrijfspand is de ideale plaats om uw bedrijfslogo te laten zien en om een goede indruk te maken op de buitenwereld.

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een in het oog springend gevelbord dat op effectieve wijze aangeeft wie u bent en wat u doet. Ook wilt u uw boodschap op effectieve wijze overbrengen op uw bezoekers en voorbijgangers (misschien wel potentiële klanten). Dit kan met gevelborden die bevestigd zijn aan uw eigen pand, maar ook met een gevelbord welke u wenst te gebruiken bij een pand waar u (met uw bedrijf) aan het werk bent. De meest representatieve manier om de aandacht te trekken, is met gevelborden die perfect aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Want uw huisstijl laat zien waar uw bedrijf voor staat. DANIELSON laat de identiteit van uw bedrijf terugkomen in op maat gemaakte gevelborden.

Lees meer

Voor een onuitwisbare en onvergetelijke indruk kiest u voor reclameborden van DANIELSON . Onze reclameborden zijn bij uitstek geschikt voor effectieve gevelreclame; ze zijn niet te missen en maken van uw pand een regelrechte blikvanger. Er rijden dagelijks veel auto’s voorbij uw pand, en de vele mensen die er voorbij wandelen zien allemaal uw gevelbord. Met gevelborden van Danielson kunt u uw beeldmerk, naam of logo perfect op uw gevel weergeven en zo op een effectieve manier uitdragen waar uw bedrijf voor staat. Tevens zijn gevelborden perfect om een specifieke boodschap aan uw klanten over te dragen. Met onze gevelborden kunt u op een relatief eenvoudige manier genieten van optimale image building.

Bij Danielson kunt u kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen voor het vervaardigen van uw gevelplaten, zoals aluminium, RVS, kunststof of een combinatie hiervan. Naast informatie overbrengen aan uw (toekomstige) klanten is gevelreclame uiteraard ook dé perfecte visuele optie om uw bedrijfspand mee aan te kleden. De gevelborden van Danielson zijn tevens een zeer geschikte oplossing wanneer u op zoek bent naar bewegwijzering. U kunt onze reclameborden gebruiken voor een groot aantal verschillende toepassingen. U kunt kiezen voor een klein formaat op ooghoogte bij de ingang van uw bedrijf, maar ook voor een bord dat geplaatst wordt over de hele breedte van het pand. Kortom, voor alle communicatie die u wilt uitdragen door gevelreclame zijn de gevelborden van DANIELSON de perfecte oplossing.

Gevelplaten van DANIELSON kunnen niet alleen gemaakt worden in verschillende kleuren, maten en materialen, maar tevens met verschillende bewerkingsmethodes. Zo is het o.a. mogelijk de gevelborden te laten lakken, schuren, anodiseren (oppervlaktebehandeling waarbij metalen worden voorzien van een oxidelaag, waardoor de corrosiebestendigheid wordt verbeterd) en graveren, waardoor uw gevelborden een luxueuze uitstraling krijgen. Wij kunnen u zelfs 3D gevelborden aanbieden.

DANIELSON is al meer dan 80 jaar een begrip in de markt van hoogwaardige oplossingen voor industriële identificatieproducten. Samen met u creëren we de perfecte stijl en uitstraling voor uw bedrijf. Aantrekkelijke gevelborden laten uw winkel, bedrijf of project al van grote afstand opvallen in het straatbeeld. Op gevelborden kunt u vermelden wat u wilt, zoals bijvoorbeeld uw naam, uw logo of uw slogan, maar ook een actuele boodschap, aankondiging of actie.

Met een gevelbord van DANIELSON maakt u een positieve en blijvende eerste indruk. Tevens verhoogt u de naamsbekendheid, herkenbaarheid en uitstraling van uw winkel of bedrijf. Door te kiezen voor mooie gevelborden kunt u een ogenschijnlijk saai gebouw veranderen in een opvallend en stijlvol pand. Potentiële klanten zouden uw gebouw misschien zó maar voorbij kunnen lopen, maar met in het oog springende gevelborden zien zij onmiddellijk welk bedrijf er in het pand gevestigd is en wat voor soort zaak het is. Door te kiezen voor een bepaalde grootte, vorm of kleurstelling kunt u de gewenste impact creëren.

Wij realiseren graag uw ideeën en met onze jarenlange ervaring kunnen wij u advies geven over de beste keuze vormen, maten en kleuren. Wij bekijken de locatie en de ondergrond, zodat we de juiste materialen kunnen kiezen voor het beste resultaat. Samen zetten wij uw keuze om in een kwalitatief hoogstaand eindproduct.

Gevelplaten van DANIELSON garanderen zichtbaarheid, vindbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf, winkel of instelling. Verzorgde en duidelijke gevelborden zijn continue zichtbaar. U bereikt veel mensen die uw bedrijf, product en/of dienst zullen gaan herkennen en het zich zullen herinneren.

Wij zetten nog een aantal voordelen van DANIELSON gevelborden voor uw op een rijtje:

   • • De gevelborden kunnen worden voorzien van full colour bedrukking; bij full colour bedrukking wordt gebruik gemaakt van de vier kleuren cyaan, magenta, yellow en key en met deze vier kleuren kan elke andere kleur verkregen worden;
   • • De gevelborden worden voor u op maat gemaakt;
   • • De gevelborden zijn UV-bestendig; het materiaal zal niet verkleuren door de inwerking van zonlicht;
   • • De gevelborden zijn krasvast; de borden zullen niet beschadigd raken door bijvoorbeeld opwaaiend zand;
  • • De gevelborden zorgen voor een moderne uitstraling van uw pand;
  • • De gevelborden hebben een relatief gunstige prijsstelling; de kosten van gevelborden liggen vaak lager dan andere vormen van reclame, terwijl de attentiewaarde hoog is;
   • • De gevelborden zijn bestand tegen reinigingsmiddelen;
   • • De gevelborden zijn duurzaam; de gebruikte materialen zorgen voor een lange gebruiksduur;
  • U kunt ze afnemen in grote en kleine oplages.

Wij helpen u graag met het vinden van het meest geschikte gevelbord. Zo maakt u uw bedrijf zichtbaar en uw naam bekend of kunt u uw klant welkom heten of de weg wijzen. Onze gevelborden geven uw pand een exclusieve en professionele uitstraling en zorgen ervoor, dat uw bedrijf en uw activiteiten steeds herinnerd zullen worden.

Lees minder

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zakendoen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “ Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatie producten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende materialen, kleurcombinaties en productietechnieken. ”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure