Nieuwe koers voor Industrial Graphics

De Amersfoortse business unit van SCHURTER Electronics B.V. zal per heden (16 juli 2018) door middel van een management buy-out zelfstandig verder gaan onder de alom bekende naam Danielson. Al 80 jaar zijn zij de specialist in industriële identificatie producten.

 

Deze business unit heeft als kerncompetentie het ontwerpen en leveren van industriële identificatie producten zoals logo’s, labels, stickers en naam-en typeplaten. Per 15 juli 2018 gaan zij zelfstanding verder onder de naam Danielson Industrial Graphics, onder leiding van de huidige bedrijfsleider en nieuwe DGA Louis van Dort. De contactpersonen, het adres,  de producten en de service van Industrial Graphics blijven onveranderd.

 

Strategisch gezien sluiten de activiteiten van Industrial Graphics niet meer aan bij de SCHURTER Groep. Er is daarom gezocht naar een goede oplossing om de continuïteit en de toekomst van Industrial Graphics te waarborgen. Louis van Dort is al jarenlang actief binnen het bedrijf en heeft de laatste jaren Industrial Graphics succesvol geleid. Deze management buy-out stelt zowel Industrial Graphics in Amersfoort als SCHURTER in Hardenberg in staat om de focus nog meer op hun kerncompetenties te leggen.

 

SCHURTER Electronics B.V. zal met haar vestiging in Hardenberg de focus onverminderd blijven houden op de ontwikkeling van bedieningssystemen op basis capacitieve en resistieve touchscreens, capacitieve schakelpanelen en membraanschakelaars.

 

Onze nieuwe bijdrijfsgegevens:

Bedrijfsnaam: DANIELSON Indusrial Graphics B.V.

Adres (onveranderd): Nijverheidsweg-Noord 59A, 3812 PK Amersfoort

Telefoon: +31 (0)33 4697 300

e-mail: info@danielson.nl

KVK: 71817476
IBAN: NL27 RABO 0330 4646 98
BTW: 8588.60.909

 

Voor meer informatie kunt altijd contact met ons opnemen.