Alugraphics

Voordelen van DANIELSON Alugraphics:

 • Drukken met foto realistische kwaliteit;
 • Full colour bedrukkingen (bijv. muismatten bedrukken);
 • UV-bestendig;
 • Krasvast;
 • Bestand tegen reinigingsmiddelen;
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik;
 • Geschikt voor zowel kleine als grote oplages.


Meer productinformatie

Vragen? Bel en spreek een van onze medewerkers:

Alugraphics

Alugraphics is een nieuwe manier van het bedrukken van aluminium. Door het combineren van de allernieuwste technieken op het gebied van drukken en de meest recente manier van materiaalbewerking wordt er door DANIELSON Industrial Graphics B.V. voor gezorgd dat er een foto realistische graphic ontstaat op verschillende reclameplaten. Eén van de bekendste voorbeelden waarvoor Alugraphics wordt gebruikt is bijvoorbeeld: muismatten.

Alugraphics worden op een speciale manier gemaakt. Er wordt natuurlijk gebruik gemaakt van de beste kwaliteit aluminium en door dit op een speciale manier te verwerken zijn de Alugraphics van DANIELSON uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De speciale techniek die wordt gebruikt bij het proces van het creëren van Alugraphics heet anodiseren. Dit zorgt ervoor dat er op het eindproduct een Uv-bestendige en kras vaste bedrukking komt op de reclame platen. Dit zorgt ervoor dat u of uw klanten eindeloos kunnen genieten van een kwalitatief product waar zij nog jarenlang van kunnen genieten. Het eind product behoudt dezelfde kwaliteit alsof het net uit de fabriek is gekomen.

Lees meer

Voordelen
Er zijn natuurlijk heel wat voordelen aan het afnemen van Alugraphics van DANIELSON. We sommen ze hieronder voor u op, zodat u zelf kunt inzien wat voor een kwalitatief product dit is:

 • De Alugraphics worden gedrukt met een foto realistische kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat u een prachtig resultaat krijgt.
 • De Alugraphics van DANIELSON hebben de mogelijkheid om full colour bedrukt te worden. Hierdoor krijgen bijvoorbeeld de muismatten een prachtig aangezicht.
 • Zoals eerder aangegeven, is Alugraphics Uv-bestendig en hierdoor uitermate geschikt voor buiten gebruik.
 • Daarnaast zijn de Alugraphics ook kras vast, waardoor het een product is dat jaren gebruikt kan worden, zonder dat er dusdanige beschadiging optreedt.
 • U houdt er natuurlijk van om uw producten schoon te houden. De Alugraphics zijn daarom ook goed bestand tegen reinigingsmiddelen die ervoor gebruikt worden om de Alugraphics schoon te maken. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het hierdoor beschadigd raakt.
 • Zoals al werd aangegeven is het materiaal uitermate geschikt voor buiten gebruik, omdat zij ook Uv-bestendig zijn. Hierdoor kunnen ze zonder problemen buiten gehangen of gebruikt worden. Daarnaast is het natuurlijk ook meer dan geschikt voor binnen gebruik zoals het voorbeeld van de muismat.
 • Wellicht heeft u meerdere Alugraphics nodig en niet maar één. Bij DANIELSON is het mogelijk om zowel kleine als grote oplages af te nemen. U hoeft alleen maar aan te geven wat het gewenste aantal is en wij maken een gepaste offerte.

Gebruik
Waar kunt u Alugraphics allemaal voor gebruiken? Daar is eigenlijk geen één antwoord op te geven. De Alugraphics zijn uitermate geschikt om uw beeldmerk of logo op een unieke, exclusieve en luxueuze manier weer te geven. Een bekend voorbeeld is de muismat maar door de veelzijdige eigenschappen van Alugraphics kunt u ze in veel verschillende omgevingen gebruiken. Zoals eerder aangegeven is het ook uitermate geschikt voor buiten gebruik door de Uv-bestendige laag en het kras vaste materiaal. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een Alugraphicsplaat te hangen aan uw kantoor. Verder is het ook breed toepasbaar als presentatiemateriaal voor uw bedrijf om op deze manier uw bedrijf kwalitatief en uniek naar voren te laten komen. Verder is het materiaal duurzaam en kan het ook als duurzame typeaanduiding ingezet worden. Wij van DANIELSON adviseren u graag over de brede inzetbaarheid van dit type materiaal.

Muismat
Dat Alugraphics wordt gebruikt voor muismatten, dat is nu wel duidelijk geworden. Echter is het niet verkeerd om u uit te leggen waarom dit materiaal zo vaak gebruikt wordt bij muismatten. Door het aluminium materiaal is het erg prettig om dit te gebruiken als muismat doordat het zorgt voor een soepele en gladde ondergrond. Door de verschillende design mogelijkheden is dit een perfect relatie geschenk of cadeau. De reviews die gegeven zijn over de aluminium muismatten liegen er dus ook niet om. Het is een muismat van kwaliteit en is dus erg duurzaam. Doordat het gemaakt is van stevig materiaal, zorgt het voor een goede grip welke nodig is voor een muismat. Overigens is opvallend dat deze muismatten veel worden gebruikt in de gaming industrie. Wellicht is dat een goede tip om mee te nemen.

Foto realistische kwaliteit
Doordat er met de grootste nauwkeurigheid wordt gewerkt bij DANIELSON, kan er blindelings van worden uitgegaan dat er een hoge kwaliteit wordt geleverd. Vandaar dat er ook een garantie wordt gegeven dat er bij afname van Alugraphics er op foto realistische kwaliteit gerekend kan worden. Hierdoor zijn er tal van mogelijkheden als het gaat om relatie geschenken, beeldmerk creaties of andere gewenste oplages. De speciale druktechniek die wordt gebruikt draagt hier zeker een steentje aan bij waardoor kwaliteit, duurzaamheid en exclusiviteit gegarandeerd kan worden door DANIELSON. Iets dat niet over het hoofd moet worden gezien is het feit dat de Alugraphics uitermate geschikt zijn tegen invloeden van buiten, waardoor het een breed inzetbaar product is. Dit maakt het zeer interessant voor bedrijven die zoeken naar meerdere mogelijkheden.

Over DANIELSON Industrial Graphics
DANIELSON Industrial Graphics B.V. staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Een ander belangrijk aspect van dit bedrijf is dat zij passend advies geven naar de wensen van de klant. De snelle levertijden en het brede assortiment passen goed bij de visie van dit bedrijf en zij gaan dan ook samen met u graag op zoek naar een passende oplossing op het gebied van letters, logo’s, stickers, naam- en typeplaten. Het is dan ook niet voor niets dat de klanten van DANIELSON er blindelings op vertrouwen dat zij de juiste adviezen ontvangen, er tijdig geleverd wordt en de beste materialen gebruikt worden voor hun aanvraag.

Een van de vele specialiteiten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. is dan ook de mogelijkheden met Alugraphics. Deze manier van drukken zorgt voor een uniek en bijzonder geschenk of aandenken aan of van uw eigen bedrijf en is zeker de moeite waard om eens breder te onderzoeken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Lees minder

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zakendoen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “ Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatie producten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende materialen, kleurcombinaties en productietechnieken. ”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure