Alugraphics

Alugraphics van DANIELSON Industrial Graphics

 • Drukken met perfecte fotorealistische kwaliteit.
 • Full colour bedrukkingen op aluminium.
 • UV-bestendig en resistent tegen weersinvloeden.
 • Krasvast en bestand tegen reinigingsmiddelen.
 • Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
 • Zowel kleine oplages als massaproductie zijn mogelijk.


Meer productinformatie OF VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vragen? Onze adviseurs zijn u graag van dienst:

Alugraphics

Alugraphics van DANIELSON Industrial Graphics zijn een zeer geschikte oplossing om meer complexe kleurbeelden op een aluminium ondergrond vast te leggen. Vaak gebruikt men de techniek van Alugraphics voor toepassingen als naam- en typeplaten. Dankzij vrijwel onbeperkte mogelijkheden om ook qua vorm de platen te bewerken, kan men ze bijvoorbeeld ook inzetten als relatiegeschenk, luxe aluminium visitekaart of muismat.

Alugraphics worden tijdens het anodiseren in de ‘openstaande laag’ van het aluminium ingebed. Dit is vergelijkbaar met een tattoo, waarbij men kleuren niet op maar IN de huidlaag aanbrengt. Dat resulteert in maximale resistentie tegen mechanische, thermale, chemische en UV-invloeden.

Buitengewone weergave van kleuren

De weergave van de kleuren is buitengewoon kleurecht, diep en contrastrijk. Vooral voor naam- en typeplaten met een full color beeld is de speciale glanzende techniek van Alugraphics dan ook perfect. Bovendien is de techniek van anodiseren dermate sterk, dat Alugraphics ontzettend goed bestand zijn tegen de tand des tijds. De platen zijn krasvast en kunnen zonder probleem tegen agressieve schoonmaakmiddelen. Weers- en lichtinvloeden hebben ook na een langere tijd geen gevolgen voor de kleuren van Alugraphics.

Net als bij de andere naam- en typeplaten die DANIELSON Industrial Graphics aanbiedt, kan men met betrekking tot de montage op de beoogde ondergrond kiezen voor verlijming of bevestiging door middel van schroeven of popnagels. Bij Alugraphics die bijvoorbeeld verlijmd gaan worden, leveren wij de platen gebruiksklaar met een hoogwaardige lijmlaag van 3M of NITTO. Voor montage met schroeven of popnagels boren wij de typeplaten voor met gaten op de gewenste diameter. Zo kunt u de platen snel en eenvoudig assembleren.

Productie van Alugraphics door DANIELSON Industrial Graphics

Met de productie van uw Alugraphics door DANIELSON Industrial Graphics kiest u voor kwaliteit tegen een gunstige prijs. Al een groot aantal jaren kiezen bedrijven dan ook met vertrouwen voor onze service en vakkundigheid. Vanaf de ontwerp- en conceptfase tot de levering van het eindproduct zijn wij het juiste adres voor een kundig advies, voorkennis van uw toepassing en kwalitatief hoogwaardige productie.

U bent van harte welkom voor vrijblijvend advies over de meest geschikte metalen naam- of typeplaat voor de door u beoogde toepassing. Neem daarom graag contact met ons op om uw wensen en ideeën te bespreken.

 

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zakendoen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatieproducten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende hoogwaardige materialen en de modernste druk- en productietechnieken.”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure