Dome labels

Voordelen van DANIELSON Dome labels:

 • Exclusieve look en feel;
 • Onbeperkte vorm- en designmogelijkheden;
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik;
 • Veerkrachtig en robuust dankzij flexibele coating;
 • Op vrijwel elke ondergrond toepasbaar;
 • UV bestendig;
 • Geschikt voor zowel kleine als grote oplages.


Meer productinformatie

Vragen? Bel en spreek een van onze medewerkers:

Dome labels

Dome labels zijn vrijwel overal te vinden, omdat ze een populaire optie zijn voor veel verschillende bedrijven, groot of klein. De reden hiervoor is dat er veel voordelen zijn bij het kiezen van koepelvormige labels en badges, vooral als u wilt dat uw klanten uw merk opmerken.

Dome labels worden gebruikt voor een breed scala aan artikelen: keukenmachines, knapzakken, sportartikelen en zelfs kinderspeelgoed. Ze zijn voldoende eenvoudig te herkennen, omdat ze een “koepelvormig” oppervlak vergezellen dat wordt gerealiseerd door het gebruik van een onmiskenbare insteek die uitmondt in deze koepelvorm. Dat geeft het merk een driedimensionale uitstraling, waardoor het buitengewoon aantrekkelijk en eenvoudig te herkennen is.

Waarvoor zijn dome labels?
Wat zijn dome labels nu precies en op welke manier kunnen ze uw bedrijf ten goede komen? Behalve dat ze de aandacht van individuen trekken, kunnen personen een kijkje nemen in uw item en er mogelijk over nadenken om het te kopen. Een ander voordeel van het feit dat deze labels de aandacht trekken en zelfs de interesse van individuen opwekken is voldoende, omdat dit de merknaam versterkt. Op het moment dat individuen uw logo, afbeelding of organisatienaam zien, verbinden ze het met de items die deze dome labels uitdragen.

Merkcommunity
Merkcommunity vanwege dome labels is iets om dankbaar voor te zijn, omdat het ook een expansie van het inkomen kan betekenen. Eén persoon ziet bijvoorbeeld uw merk verbonden aan een bepaalde keukenmachine. Ze komen op dat moment een kennis tegen die zegt dat ze zo’n apparaat voor hun huis nodig heeft, en het individu dat vrij recent een merk voor zo een product heeft opgemerkt via een dome label dat hun aandacht trok, geeft dit door aan de potentiele koper, en voila! U hebt er in korte tijd een loper bij.

Lees meer

Extra voordelen
DANIELSON Industrial Graphics B.V. kan u helpen bij het realiseren van al uw dome labels. Een van de dingen die handig is om te weten, is dat er niet slechts één soort sticker is. Dome labels zijn namelijk koepelstickers die zich vanwege hun vorm onderscheiden van de gemiddelde stickers. Dome labels hebben een zeer contrastrijk ontwerpmechanisme, waardoor ze anders dan anders zijn. Ze bieden enorm veel voordelen: het zijn de beste versies van de ‘gewone’ stickers, ze zijn duurzaam en u kunt ze ook op maat krijgen. Deze labels zijn in ieder geval in staat om ervoor te zorgen dat uw merk gaat groeien.

Aantrekkelijker dan gewone stickers
Afgezien van het promoten van uw merk, zullen dome labels ook meer mensen naar uw bedrijf kunnen brengen, omdat veel mensen geassocieerd willen worden met uw labels en zodoende erin willen investeren. Bovendien zijn ze zeer economisch zijn, omdat u ze niet zo vaak hoeft te vervangen als de andere soorten stickers. Een van de belangrijkste voordelen van dome labels is echter wel dat ze veel aantrekkelijker zijn dan de traditionele stickers.

Voordelen op een rijtje
We hebben al gezien hoe dome labels uw bedrijf kunnen helpen, maar nu gaan we dieper in op de redenen hiervoor. Wat zijn de specifieke voordelen die deze labels kunnen bieden?
1. Esthetisch
Het valt niet te ontkennen dat dome labels aantrekkelijk en in het oog springend zijn, en dat is precies wat u nodig hebt als u wilt dat mensen uw merk, bedrijf of product opmerken. De 3D-esthetiek voegt diepte toe aan het product en draagt enorm bij aan deze aantrekkingskracht, die verder wordt versterkt door het glanzende uiterlijk van de label. De esthetische waarde van deze producten is dan ook groot, omdat het een al geweldig uitziend label naar nieuwe hoogten kan brengen.
2. Tactiel
Een van de geweldige dingen aan dit soort labels is dat ze er niet alleen goed uitzien, maar ook prettig aanvoelen. Veel mensen voelen zich aangetrokken tot het glanzende, soepele gevoel van dome labels en badges, wat fantastisch is, omdat het hen ertoe aanzet ze aan te raken. Dit draagt natuurlijk bij aan hun verkoopbaarheid!
3. Duurzaamheid
Dome labels zijn ongelooflijk stevig en duurzaam, dus ze gaan heel lang mee. Bovendien zijn ze ongelooflijk handig als het erop aankomt uw branding te beschermen tegen krassen, vervagen en verkleuring, evenals vuil, chemicaliën, UV-licht en ongunstige weersomstandigheden. Ze zijn daarom ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen, omdat ze niet vervagen en nog jaren helder en zichtbaar blijven.
4. Veelzijdigheid
Dome labels kunnen door veel industrieën in verschillende omgevingen worden gebruikt – en ook op een reeks producten – waardoor ze ongelooflijk veelzijdig zijn. Als u ze bijvoorbeeld op een machine, op een huishoudelijk apparaat of op een motorfiets wilt plaatsen, kunt u erop vertrouwen dat uw product opgemerkt zal worden.
5. Dimensionaliteit
Het 3D-element van een gewelfd label biedt iets speciaals naast een geweldige esthetiek. De dimensionaliteit helpt om uw logo, tekst of branding te onderscheiden van de rest. Het is van cruciaal belang dat uw boodschap uniek is en eruit springt, omdat los van de concurrentie u een winststijging kan geven als het op zaken aankomt. Dome labels kunnen helpen om het interessanter en eigentijdser te maken.

De schoonheid van dome labels
Een dome sticker is eenvoudigweg een sticker met een beschermende harslaag. Het uiterlijk van de hars geeft een opvallend 3D-effect aan het label, waardoor het een zeer populaire keuze is om ervoor te zorgen dat uw product en merk opvalt. Andere voordelen:

 • Ideaal voor korte of middelgrote oplagen;
 • Perfect voor veel verschillende soorten en verschillende ontwerpen in dezelfde oplage;
 • Uitstekende kleurafstemming.

Onderscheid u van de massa
Krijg uw product opgemerkt met hoge visuele impact op maat gemaakte dome labels. Maak op een goedkope manier gebruik van aantrekkelijke dome labels om u te onderscheiden van de massa. Bij DANIELSON begrijpen we het belang van doming van een logo of een merkboodschap. Daarom zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige doming-services waarvan u zeker kunt profiteren. In samenwerking met onze klant creëren we de perfecte stijl en uitstraling voor uw product of toepassing. Of ze nu wereldwijd of lokaal opereren, één ding hebben al onze klanten gemeen: ze vertrouwen DANIELSON Industrial Graphics B.V. de omzetting van hun kostbare imago op hun product toe! Sta ons toe om de perfecte dome labels voor uw bedrijf te maken en maak vandaag nog contact met ons!

Lees minder

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Met Dome Labels de beste oplossing creëren

  “ Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatie producten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende materialen, kleurcombinaties en productietechnieken. ”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure