Dome labels

Dome labels van DANIELSON Industrial Graphics

 • Exclusieve Look & Feel door het 3D effect.
 • Onbeperkte vorm- en designmogelijkheden.
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik.
 • Veerkrachtig en robuust dankzij flexibele coating.
 • Op vrijwel elke ondergrond toepasbaar.
 • Dome labels zijn UV bestendig.
 • Een exclusieve kleine oplage, maar ook massaproductie is mogelijk.


Meer productinformatie OF VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vragen? Onze adviseurs zijn u graag van dienst:

Dome labels

Dome labels van DANIELSON Industrial Graphics zijn zeer geschikt om merknamen en logo’s op een eigentijdse manier onder de aandacht te brengen. De driedimensionale uitstraling is aantrekkelijker dan die van traditionele labels en zorgt voor een perfecte branding. De labels bevestigt men op elk soort oppervlak, zelfs wanneer deze gebogen is. Met de juiste lijmvariant aan de onderzijde kan men Dome labels zelfs op een ruwe ondergrond aanbrengen, zoals bijvoorbeeld op poedercoating. De toepassingen zijn eindeloos.

Geschikt voor toepassingen binnen en buiten

Dome labels zijn geschikt voor zowel voor binnen- als buitentoepassingen. Ze zijn door de 2-componenten structuur goed bestand tegen een stootje. De kans op krassen, vervagen en verkleuring is gering. Vuil, chemische middelen, Uv-licht en weersomstandigheden hebben relatief weinig invloed op de kwaliteit van dit luxe label.

Branding in de vorm van een Dome label

De keuze voor branding in de vorm van een Dome label is de laatste jaren erg in zwang. Het veelzijdige karakter qua ontwerp, kleurintensiteit en vorm maakt dat de Dome labels van DANIELSON Industrial Graphics breed inzetbaar zijn. Zo worden de labels vaak gebruikt om producten een exclusieve uitstraling te geven. Dat kan promotionele producten betreffen. Ook machines en apparaten die voor velerlei branches geproduceerd worden, krijgen een meer luxe afwerking met een Dome label. Dit is zeker het geval in tegenstelling tot afwerking in de vorm van een traditioneel plat label, zoals een polyester sticker.

Productie van Dome labels door DANIELSON Industrial Graphics

Met de productie van uw Dome labels door DANIELSON Industrial Graphics kiest u voor kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Al een groot aantal jaren kiezen bedrijven dan ook met vertrouwen voor onze service en vakkundigheid. Vanaf de ontwerp- en conceptfase tot de levering van het eindproduct zijn wij het juiste adres voor een kundig advies, voorkennis van uw toepassing en kwalitatief hoogwaardige productie.

U bent van harte welkom voor vrijblijvend advies over het meest geschikte Dome label voor de door u beoogde toepassing. Neem graag contact met ons op om uw wensen en ideeën te bespreken.

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zakendoen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatieproducten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende hoogwaardige materialen en de modernste druk- en productietechnieken.”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure