Logo's en beeldmerken

Voordelen van DANIELSON logo’s en beeldmerken:

 • Exclusieve look & feel;
 • Onbeperkte vorm- en designmogelijkheden;
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik;
 • Op vrijwel elke ondergrond toepasbaar;
 • UV-bestendig;
 • Geschikt voor zowel kleine als grote oplages.


Meer productinformatie

Vragen? Bel en spreek een van onze medewerkers:

Logo’s en beeldmerken

Logo’s en beeldmerken zijn visuele merkboodschappen van bedrijven. Ze hebben de kracht om bedrijven en merken naar de massa te brengen en omgekeerd. Niet alle bedrijven slagen er echter in om de ware kracht van logo’s en beeldmerken te realiseren. Zij zijn er van overtuigd dat marketing voldoende is om producten te verkopen en negeren de impact die goede logo’s en beeldmerken kunnen hebben.

Logo’s en beeldmerken van hoge kwaliteit maken voldoende indruk om memorabel te zijn. Ze maken het mogelijk om bezoekers tot klanten te maken en hun loyaliteit te helpen winnen. Dit komt, omdat esthetisch ontworpen logo’s en beeldmerken de zintuigen van mensen aanspreekt. Zij waarderen op hun beurt zo’n prachtig vervaardigd bedrijfssymbool van het bedrijf. Vervolgens reageren velen op deze authenticiteit door producten of diensten van het bedrijf aan te schaffen.

Lees meer

Merkidentiteit opbouwen met logo’s en beeldmerken
Goede logo’s en beeldmerken maken het gemakkelijker voor bedrijven om hun merkidentiteit op te bouwen. Het ontwerpen van een goed logo of beeldmerk is essentieel voor elk bedrijf, omdat het een fundamenteel basisblok is waarop u een groter merk kunt bouwen.

Een logo is niet uw merk. Een logo en een merk zijn twee afzonderlijke zaken, maar een logo speelt natuurlijk een grote rol bij het geven van een identiteit aan een merk. Vaak wordt het een iconische beeldrepresentatie van het merk: het aspect van een bedrijf dat mensen het gemakkelijkst kunnen identificeren.

Uiteraard moeten alle aspecten van branding in combinatie met elkaar worden gedaan, maar als u de juiste naam en een professioneel logo-ontwerp hebt, kunt u overstappen op het creëren van merkliteratuur, een samenhangende aanwezigheid op het web en zelfs uw eigen grafische bedrijfsrichtlijnen.

Geweldige logo’s en beeldmerken geven een geweldige eerste indruk
Professioneel door ons ontworpen logo’s en beeldmerken helpen onze klanten om het volgende te bereiken:

 • Ze geven een geweldige eerste indruk;
 • Ze zijn ontworpen met een concept en strategie van een professional;
 • Ze geven bedrijven een identiteit en maken het eenvoudiger om een merk op te bouwen;
 • Ze helpen om een professioneel beeld te projecteren;
 • Onze klanten krijgen de juiste formaten en variaties voor alle media;
 • Onze klanten zien een rendement op hun investering.

 

Unieke Logo’s en beeldmerken maken het verschil

Het inhuren van onze professionele ontwerpers om unieke logo’s en beeldmerken te maken zou het verschil kunnen betekenen tussen afnemende interesse en direct succes voor uw bedrijf. Klanten nemen een beslissing over een bedrijf binnen het eerste derde deel van een seconde van hun eerste ontmoeting.

Vaak zijn logo’s en beeldmerken – soms ook de bedrijfsnaam – het eerste dat ze zien, wat betekent dat een goed ontworpen logo of beeldmerk voldoende is om een potentiële klant binnen te halen. Kleur, lettertype, grootte en stijl van logo’s en beeldmerken zeggen ook veel over de bedrijven waar ze bij horen. Het is dus zaak dat uw logo of beeldmerk goed vertegenwoordigt wie u bent en wat u levert.

Dit zijn redenen waarom het zo belangrijk is om de hulp in te roepen van een professional. DANIELSON Industrial Graphics B.V. neemt de belangrijkste boodschappen van uw bedrijf en veranderen ze in een visueel pictogram dat de aandacht van mensen trekt en uw merk inkapselt. We zeiden het al: eerste indrukken zijn ontzettend belangrijk in de bedrijfswereld, en met behulp van onze professioneel ontworpen logo’s en beeldmerken kunt u uw eerste indruk laten tellen.

Ontworpen met concept en strategie van professionals
Als u kiest voor een gevestigd bureau met een indrukwekkend portfolio en een reeks getuigenissen om uw logo’s en beeldmerken te ontwerpen, dan kunt u bij ons putten uit een schat aan ervaring. Geweldige logo’s en beeldmerken, ontworpen door ervaren ontwerpers die succes hebben gehad met andere logo’s, zijn een onfeilbare manier om het succes van uw eigen merk te lanceren.

Wij beschikken over professionele en getrainde ontwerpers, alsook creatieve denkers die uitblinken in geven van een visuele vorm aan een concept. Het resultaat is dat onze logo’s en beeldmerken er gegarandeerd professioneel uitzien. Er zijn veel verschillende stijlen en onze ontwerpers kunnen aanbevelen wat goed is voor uw zakelijke doelen.

Effectief ontworpen logo’s en beeldmerken weerspiegelen de belangrijkste kleuren, bedrijfslettertypen en algehele merkstijl van onze klanten in één eenvoudige momentopname, zodat zij het overal en altijd kunnen gebruiken, op net zoveel manieren als uw marketingteam kan bedenken!

Logo’s en beeldmerken voor alle mediapromotie
Naarmate uw bedrijf groeit, wilt u waarschijnlijk uw merk op de markt brengen via verschillende media. Dit kan van alles zijn, van gedrukt materiaal tot online-inhoud, van beurzen en tentoonstellingen tot gratis geschenken en zakelijke weggeefacties.

Veel creatieve bureaus en drukkerijen zijn erg streng in de bestandstypen die ze kunnen gebruiken. Ze vragen bijvoorbeeld om .eps-, .png-, .psd-, .indd- en .ai-bestanden en de kleurvereisten zijn meestal heel specifiek. U kunt verschillende formaten of lay-outs van uw logo of beeldmerk nodig hebben en mogelijk hebt u zelfs een responsief logo-ontwerp nodig.

Wij kunnen u voorzien van een professioneel logo of beeldmerk, waarmee u één iconisch beeld heeft, met variaties op maat, die u kunt gebruiken om uw merk op vrijwel elk oppervlak te promoten. Wij verstrekken u graag een ontwerp in het juiste formaat en een hoge resolutie voor gebruik op veel verschillende media.

Iconische logo’s en beeldmerken
Gaat u maar zelf na: sommige van de grootste bekende namen hebben iconische logo’s en beeldmerken die wereldwijd worden herkend. Het logo van Apple, de gele M van McDonald’s en het blauwe vogelpictogram van Twitter zijn allemaal voorbeelden van logo’s die direct herkenbaar zijn. Zelfs als u nog nooit klant bent geweest, is er geen enkele twijfel over welke bedrijven deze logo’s en beeldmerken vertegenwoordigen.

Een logo of beeldmerk is een zeer belangrijk onderdeel van uw corporate branding en het is belangrijk om die goed te krijgen. Bij DANIELSON Industrial Graphics B.V. helpen wij u graag daarmee. Met meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van industriële identificatieproducten, creëren we samen met u de perfecte stijl en uitstraling voor uw product of toepassing.

Wij werken met klanten die zowel lokaal als internationaal opereren, maar het over één ding allemaal eens zijn: de omzetting van hun kostbare imago op hun product vertrouwen ze DANIELSON zonder enige zorg toe!

Lees minder

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zakendoen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “ Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatie producten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende materialen, kleurcombinaties en productietechnieken. ”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure