Beeldmerken

Beeldmerken van DANIELSON Industrial Graphics:

 • Onbeperkte vorm- en designmogelijkheden.
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik.
 • Op vrijwel elke ondergrond toepasbaar.
 • Bestand tegen UV- en weersinvloeden
 • Zowel kleine oplagen als massaproductie mogelijk.


Meer productinformatie OF VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vragen? Onze adviseurs zijn u graag van dienst:

Beeldmerken

Beeldmerken zijn visuele, symbolische merkboodschappen van bedrijven. Ze hebben de kracht om merken naar de massa te brengen en omgekeerd. Niet zelden weten bedrijven de essentie van hetgeen zij produceren op minimale wijze te verbeelden in het beeldmerk. Zo’n beeldmerk prikkelt de kijker bij het zien van het beeldmerk om associatief te denken. Zodra hij of zij dat echter heeft gedaan, staat het beeldmerk doorgaans ook direct gebrand op het netvlies.

Menig bedrijf kan zich echter pas na vele decennia permitteren om de marketing exclusief op slechts een beeldmerk te stoelen. Vaker wordt een beeldmerk gecombineerd met een woordmerk. Hiervan zijn merken als Puma, Toblerone, Ferrari of Total illustrerende voorbeelden.

Het ontwerp van een beeldmerk

Doorgaans besteed een producent het ontwerp van beeldmerken uit aan een grafisch ontwerper of industrieel vormgever. DANIELSON Industrial Graphics is u desondanks graag van dienst voor het ontwerp van een speciaal beeldmerk of logo voor een specifiek product. In dat geval gaan wij met plezier samen met u aan de slag om een uniek en treffend beeldmerk te realiseren. De uitkomst daarvan houdt qua vormgeving vaak verband met productie van een label, etiket of ander soort identificatieproduct. De toepassingen zijn wat dat betreft eindeloos.

Beeldmerken om met zorg mee om te gaan

Beeldmerken zijn onderdeel van corporate branding en het is dan ook van belang om daar qua ontwerp met zorg mee om te gaan. Bij DANIELSON Industrial Graphics B.V. helpen wij u graag daarmee. Met meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van industriële identificatieproducten, creëren we samen met u de perfecte stijl en uitstraling voor uw product of toepassing. Wij kunnen u voorzien van een professioneel logo of beeldmerk met variaties op maat, die we vervolgens kunnen toepassen op meerdere identificatieproducten.

Wij werken voor klanten die zowel lokaal als internationaal opereren, maar die het over één ding allemaal eens zijn: de omzetting van hun kostbare imago op hun product vertrouwen ze DANIELSON Industrial Graphics zonder enige zorg toe!

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zakendoen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatieproducten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende hoogwaardige materialen en de modernste druk- en productietechnieken.”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure