Script logo’s

Voordelen van DANIELSON Script logo’s:

 • Exclusieve look & feel;
 • Onbeperkte vorm- en designmogelijkheden;
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik;
 • Veerkrachtig en robuust dankzij flexibele coating;
 • Op vrijwel elke ondergrond toepasbaar;
 • Uv-bestendig;
 • Geschikt voor zowel kleine als grote oplages.


Meer productinformatie

Vragen? Bel en spreek een van onze medewerkers:

Script logo’s

Opvallende script logo’s
U bent trots op de producten die u maakt en de kwaliteit die ze uitstralen. Geïnteresseerde en potentiële afnemers moeten aan uw producten kunnen zien van wie ze afkomstig zijn. Wanneer uw producten duidelijk uw merknaam, bedrijfsnaam en bedrijfslogo laten zien, verhoogt dit de attentiewaarde en zal de naam van uw bedrijf sneller bij afnemers op de shortlist belanden. Met onze heldere en kwalitatief zeer goede script logo’s zullen uw producten uitstralen dat ze van een zeer professionele fabrikant afkomstig zijn. Wanneer u kiest voor script logo’s die bovendien een exclusieve indruk wekken, wordt elk product waarop ze zijn aangebracht een premium artikel.

Wat zijn script logo’s?
In zijn meest eenvoudige vorm is een script logo een bedrukt etiket waarop uw merknaam, bedrijfslogo en eventueel uw bedrijfsslogan te lezen is. Uiteraard, als u speciale lettertypes gebruikt of een typerende bedrijfskleur hanteert, wilt u dat ze naadloos weergegeven worden. DANIELSON Industrial Graphics B.V. is in staat om uw script logo’s zo representatief mogelijk te maken. U heeft bij ons vrijwel onbegrensde mogelijkheden, zowel wat betreft grootte, het aantal kleuren en het materiaal waarop u uw script logo’s afgedrukt wilt zien. Wij laten u kiezen uit een groot aantal afdrukmedia en houden volledig rekening met de doeleinden waarvoor u uw script logo wilt gebruiken. Binnenshuis, buitenshuis, blootgesteld aan vocht en weersinvloeden, voor ons is dit geen punt. Wij hebben perfect passende methodieken om uw script logo’s zo duurzaam mogelijk te produceren.

Lees meer

Verschillende methodes om uw script logo’s te produceren
DANIELSON maakt gebruik van geavanceerde en flexibel in te zetten apparatuur om uw script logo digitaal te drukken op uiteenlopende materialen. Een goed en duidelijk kleurenbestand met uw logo, uw bedrijfsnaam en een eventuele aanvullende boodschap van u is voor ons voldoende om aan de slag te gaan. Hoe hoger de resolutie van uw bronbestand, hoe meer mogelijkheden wij hebben om uw script logo in verschillende formaten te produceren en zo scherp mogelijk af te drukken. Denkt u bij het afdrukken overigens niet alleen aan standaard stickers met daaroverheen een transparante kunststof laag ter bescherming. Afdrukken kunnen we ook op andere, meer duurzame materialen zoals aluminium, roestvrij staal of verchroomd metaal. Naast het afdrukken van uw logo besteden we ook veel aandacht aan beschermende en transparante materialen om uw script logo’s te completeren, zodat ze beschermd zijn tegen diverse externe invloeden en tegelijkertijd een hoogwaardige uitstraling behouden. Hetzelfde geldt voor de lijmsoorten die we gebruiken om uw script logo aan zijn ondergrond te hechten. Niet elke lijmsoort is geschikt voor elke omgeving of elk van uw doeleinden. Onze tachtigjarige ervaring heeft ons geleerd welke lijmsoorten het beste resultaat geven in elke mogelijke omgeving. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze expertise op het gebied van pregen, laseren en stansen om uw script logo’s echt onderscheidend te maken. Hieronder willen we op een aantal details verder ingaan.

Verschillende lijmsoorten voor uw script logo’s
Aan een lijmsoort die uitsluitend geschikt is voor binnengebruik, stellen we andere eisen dan aan lijmsoorten die specifiek geschikt zijn voor omgevingen waar externe invloeden een grote rol spelen. Als u uw script logo buiten wilt gebruiken, bijvoorbeeld op uw bedrijfsauto’s, moet de lijm watervast zijn en ook geen hinder ondervinden van direct zonlicht. Ook de ondergrond waarop uw script logo’s gehecht worden, is uiterst belangrijk. Hout, baksteen, natuursteen of metaal, in ons assortiment hebben we altijd een lijmsoort die een optimale hechting voor langere tijd waarborgt.

Veel keuze in coatings voor uw script logo’s
DANIELSON besteedt veel aandacht aan de juiste coating voor uw script logo. Als u uw logo op zijn ondergrond aanbrengt, mag een coating niet té rigide zijn, maar is een zekere mate van elasticiteit van belang, om beschadigingen te voorkomen. De coating moet bovendien volledig transparant zijn en bij voorkeur ook slijtvast. Zeker voor coatings die we buitenshuis gebruiken, mag UV-straling van de zon en wisselende temperaturen en vocht geen nadelige invloeden hebben. Vaak zullen we gebruik maken van meerdere soorten coatings om zo het meest optimale resultaat te bereiken.

Extra mogelijkheden voor een perfecte vormgeving
Wanneer uw script logo’s in reliëf afgedrukt worden, kan dit in veel gevallen een hogere attentiewaarde opleveren. Voor het aanbrengen van reliëf gebruikt DANIELSON onder meer lasertechnologie. Ook de bekende techniek van het aanbrengen van een preeg behoort tot onze mogelijkheden. Door gebruikt te maken van reliëfdruk krijgen uw script logo’s een aantrekkelijk 3D-uiterlijk, waardoor ze nog meer zullen opvallen. U kunt ervoor kiezen om het reliëf voelbaar te houden, of u kiest voor een gladde en overkoepelende 3D-coating. De optische werking van deze coating versterkt het 3D-effect, wat tot bijzonder fraaie resultaten kan leiden.

Elke denkbare vorm van uw script logo’s is mogelijk
In zijn meest basale vorm zullen we uw script logo’s afdrukken op een rechthoekig vel. U kunt echter ook kiezen voor andere vormen, zoals ovalen, cirkels of vierkanten. Wat u ook kunt doen is gebruik maken van onze mogelijkheden om uw script logo’s te stansen en zo de exacte vorm nog duidelijker naar voren te laten komen. Wij beschikken over stansapparatuur die snel en secuur ingesteld kan worden, zodat de productie van zowel kleine als grote oplages in korte tijd gewaarborgd is. Is het nodig dat uw script logo om een rond voorwerp wordt aangebracht? Dan kunt u het beste uw script logo in een radius laten afdrukken, een techniek die DANIELSON tot in de finesses beheerst.

Script logo’s afdrukken op duurzame materialen
Wij kunnen uw script logo’s ook afdrukken op aluminium, verchroomd metaal en roestvrij staal. Daarbij kunt u besluiten om uw script logo een aantrekkelijke matte finish te geven, of juist extra te laten opvallen door een hoogglans finish. Afdrukken op metaal maakt uw script logo zeer geschikt voor reclamedoeleinden buitenshuis. Als wij uw script logo op metaal daarnaast voorzien van een weerbestendige coating die UV-straling wegfiltert, zult u langer profijt hebben van uw stijlvol vormgegeven script logo’s. Neemt u vooral contact met ons op om uw wensen en onze mogelijkheden met elkaar te matchen.

Lees minder

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zakendoen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “ Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatie producten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende materialen, kleurcombinaties en productietechnieken. ”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure