Script logo’s

Script Logo's van DANIELSON Industrial Graphics

 • Exclusieve look & feel;
 • Onbeperkte vorm- en designmogelijkheden;
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik;
 • Veerkrachtig en robuust dankzij flexibele coating;
 • Op vrijwel elke ondergrond toepasbaar;
 • Uv-bestendig;
 • Geschikt voor zowel kleine als grote oplages.


Meer productinformatie OF VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vragen? Onze adviseurs zijn u graag van dienst:

Script logo’s

In hun meest eenvoudige vorm zijn Script logo’s bedrukte kunststof etiketten waarop een merknaam, bedrijfslogo en/of bijvoorbeeld een bedrijfsslogan te lezen is. Het onderscheidende aspect ten opzichte van traditionele labels betreft het driedimensionale effect van Scriptlogo’s.

Het 3D effect van Script Logo’s is vergelijkbaar met Domelabels, maar de productiemethode ervan komt niet overeen. Het driedimensionale karakter wordt gerealiseerd door in meerdere lagen een beeldmerk ‘op te bouwen’. Het onderliggende basisscript kan meerdere kleuren bevatten, waarbij er qua druk vrijwel geen beperkingen zijn. Middels verwarmde persing snijdt een preeg vervolgens de juiste contouren. Het reliëf van een Script Logo zorgt voor een grote aantrekkingskracht van het basisscript in kwestie.

Grote toepasbaarheid van Script Logo’s

De toepasbaarheid van Scriptlogo’s is groter dan wat er mogelijk is met bijvoorbeeld Chroom Nikkels, die wat dunner en daardoor minder breed inzetbaar zijn. De ondergrond kan heel divers zijn en mag zelfs ruw zijn, doordat er tal van opties zijn qua lijmsoorten. Hout, steen of bijvoorbeeld poedercoating als ondergrond is geen probleem met betrekking tot het aanbrengen van een scriptlogo.

Net als bij Chroom Nikkels is voor een Script Logo een vlakke ondergrond zonder kromming noodzakelijk. Heeft u met uw logo toepassingen in de vorm van een 3D beeldmerk op een ronde, gekromde ondergrond voor ogen, dan adviseren wij om meer in de richting van een Dome Label te denken. Domelabels zijn namelijk wel goed buigbaar en beschikken daarmee dus over een grotere flexibiliteit.

Bestand tegen buitengebruik

Scriptlogo’s zijn bestand tegen gebruik buiten. Men kan ze in tegenstelling tot veel traditionele labels prima blootstellen aan vocht en weersinvloeden. Vanzelfsprekend dient een beoogde buitentoepassing wel van te voren kenbaar te worden gemaakt. Hiermee wordt in de productie dan rekening gehouden. De lijmlaag wordt dan watervast en de bovenste afdekkingslaag UV bestendig.

Kortom, Script Logo’s hebben onbegrensde mogelijkheden, zowel wat betreft grootte, het aantal kleuren en het materiaal waarop u uw script logo’s afgedrukt wilt zien. DANIELSON Industrial Graphics adviseert u graag met betrekking tot het ontwerp en de juiste configuratie van uw Script Logo om zo tot het perfecte maatwerk te komen. Neem graag vrijblijvend contact op met onze adviseurs als u meer wilt weten over de passende oplossing voor uw Script Logo’s.

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zakendoen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatieproducten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende hoogwaardige materialen en de modernste druk- en productietechnieken.”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure