Naam- en Typeplaten

Voordelen van Naam- en Typeplaten van DANIELSON Industrial Graphics

 • Hoogwaardige materialen en druktechnieken.
 • Onbeperkte vorm- en designmogelijkheden.
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik.
 • Op vrijwel elke ondergrond toepasbaar.
 • Perfecte voorbereiding op uw toepassing.
 • Geschikt voor zowel kleine als grote oplage.
 • Aantrekkelijke prijsstelling.


Meer productinformatie OF VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vragen? Onze adviseurs zijn u graag van dienst:

Naam- en Typeplaten van DANIELSON Industrial Graphics

Naam- en Typeplaten zijn er in een grote verscheidenheid aan soorten en maten. Het belangrijkste aspect van een degelijke industriële identificatieplaat is dat deze in alle omstandigheden goed leesbaar is. Vooral Typeplaten zijn bovendien onderhevig aan regelgeving. Bij toepassingen in de buitenlucht dienen deze dan ook goed bestand te zijn tegen de invloeden van weer, wind en licht. Dit mag de leesbaarheid dan ook niet beïnvloeden.

Een goede balans tussen de look & feel, de noodzakelijke informatie en de duurzaamheid definiëren een kwalitatief hoogwaardige identificatieplaat. Hierin zijn de materiaalkeuze, de wijze van bedrukking en de juiste hechting dan ook van groot belang. DANIELSON Industrial Graphics mag zich op een jarenlange ervaring en expertise beroepen. Wij zijn u graag van dienst zijn als het aankomt op het maken van de juiste keuzes ten aanzien van uw naam- of typeplaat.

Lees meer

Typeplaten, naamplaten en Alugraphics

DANIELSON Industrial Graphics informeert u via het keuzemenu van onze website over Typeplaten, Naamplaten en Alugraphics. Er zijn echter allerlei crossovers tussen deze productgroepen mogelijk.

Men kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een grote, gecombineerde identificatieplaat door ons te laten produceren. Hierop kan een veelkleurig logo -door deze groot te maken- de aandacht van de kijker trekken. Vervolgens kan er productspecifieke informatie worden aangebracht die tegemoet komt aan de regelgeving die de EU voor dat product verplicht stelt. Tot slot kan het raadzaam zijn om de plaat middels een Alugraphic te realiseren. Die combinatie van keuzes en technieken is voor elke toepassing uniek.

Productie van naam- en typeplaten door DANIELSON

DANIELSON Industrial Graphics is uw professional in het produceren van identificatieplaten. Door de jaren heen hebben honderden bedrijven, van midden- en kleinbedrijf tot meerdere multinationals, de productie van hun naam- en typeplaten aan ons uitbesteed. Uw opdracht is bij ons dus in goede handen.

Vanaf de ontwerp- en conceptfase tot de levering van het eindproduct kunt u rekenen op een vakkundig advies, voorkennis van uw toepassing, hoogwaardige productie en dat alles tegen een aantrekkelijk tarief.

Onze expertise omvat onder meer:

 • Zeefdruk en digitaal druk op o.a. vinyl, polyester en polycarbonaat
 • Zeefdruk en digitaal druk op aluminium
 • Lasergraveren van RVS
 • Verspanend graveren van RVS, brons of messing
 • Etsen en/of inlakken

 

Neemt u graag vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs als u meer wilt weten over juiste toepassing voor uw product.

Lees minder

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zakendoen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatieproducten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende hoogwaardige materialen en de modernste druk- en productietechnieken.”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure