Stickers en etiketten

Voordelen van DANIELSON stickers en etiketten:

 • Ze zijn verkrijgbaar in grote en kleine oplages;
 • Ze zijn zeer breed toepasbaar;
 • Het is mogelijk ze te voorzien van barcodes en dot matrix codes;
 • Er zijn veel verschillende uitvoeringen en materialen;
 • Zijn bestand tegen hoge temperaturen, chemische stoffen en reinigingsmiddelen.


Meer productinformatie

Vragen? Bel en spreek een van onze medewerkers:

Stickers en etiketten

Stickers en etiketten zijn een effectieve manier om informatie over uw bedrijf en/of uw product onder de ogen van uw (toekomstige) klanten te brengen. Stickers en etiketten worden in vrijwel elke branche gebruikt en zijn bij uitstek geschikt om uw informatie langdurig te communiceren. DANIELSON Industrial Graphics B.V. helpt u graag bij het ontwerpen en vervaardigen van industriële stickers en etiketten die passen bij de kenmerkende stijl van uw bedrijf.

De stickers en etiketten van DANIELSON worden aan de hand van uw wensen en specificaties ontworpen en geproduceerd en kenmerken zich door hun effectieve wijze van informatie-overdracht. Onze stickers worden voor vele verschillende toepassingen en in vele verschillende omgevingen gebruik om producten op opvallende wijze te identificeren.

Elk toepassingsgebied is anders en daardoor zijn er ook verschillen in de eisen die aan onze stickers en etiketten gesteld worden. Hoe hoog en specifiek uw eisen ook zijn, met onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij voldoen aan alles wat u terug wenst te zien in uw stickers en etiketten. DANIELSON heeft een grote verscheidenheid aan technieken en materialen, zodat wij u de perfecte stickers en etiketten voor elke toepassing aan kunnen bieden.

Lees meer

U komt ze overal tegen: stickers en etiketten. Na een tijdje vallen de meesten u waarschijnlijk niet meer op. Uiteraard wilt u, dat uw stickers wél langdurig in het oog blijven springen. Want uw imago wordt mede bepaald door wat uw beeldmerk uitstraalt. Daarom ondersteunt DANIELSON uw beeldmerk met stickers en etiketten die steeds blijven opvallen.

Uw doel is ons duidelijk: uw wilt uw bedrijf of product op een duidelijke manier onder de aandacht brengen, zodat uw naam steeds herkend zal worden en onthouden zal blijven. Uw gegevens zoals naam-, type- en productaanduiding kunnen op heel veel verschillende manieren worden aangebracht op stickers en etiketten. De keuze uit technieken en materialen voor dit proces voor wat betreft de vormgeving zijn haast onbeperkt.

De eerste vraag is, waar u de stickers en etiketten op wilt gaan bevestigen. Om de juiste keuze te kunnen maken voor een bepaald soort stickers en etiketten is het namelijk belangrijk om te weten of ze op een ondergrond van bijvoorbeeld  karton, rubber, textiel, glas of metaal bevestigd gaan worden. Daarnaast dient gelet te worden op de kenmerken van de ondergrond: is het glad, ruw, droog of juist vochtig?

Bij de keuze voor materialen, manier van belijming en wijze van bedrukking moet tevens rekening gehouden worden met de condities ten tijde van het etiketteren. Factoren die van belang zijn, zijn o.a. warmte en kou maar ook vocht of UV-straling. Tevens wordt gekeken naar de toepassing van het materiaal. Zo moet bij stickers en etiketten die in aanraking komen met voedsel rekening gehouden worden met het gebruikte materiaal en de manier van belijming. Tevens dient rekening gehouden te worden met eventuele speciale opslagcondities voor de stickers en etiketten, wat de condities zullen zijn tijdens de uiteindelijke toepassing en of de etiketten machinaal of handmatig zullen worden aangebracht.

De duurzame stickers en etiketten van DANIELSON zullen uw naam en beeldmerk langdurig onder de aandacht kunnen brengen. Afhankelijk van de toepassing waar u de stickers of etiketten voor wilt gaan gebruiken, maken wij voor het vervaardigen ervan vaak gebruik van o.a.

 • Polyester: het is sterk en duurzaam, bestand tegen vuil, geschikt voor gebruik buitenshuis en niet gevoelig voor temperatuurswisselingen;
 • Vinyl: een slijtvaste kunststof, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik;
 • Polycarbonaat: een sterk materiaal, dat transparant is en aan de achterzijde wordt bedrukt, waardoor de opdruk beschermd is tegen beschadigingen. Tevens kunnen in het materiaal uitsparingen worden voorzien, waar bijvoorbeeld schakelaars in aangebracht kunnen worden;
 • Aluminium: ziet eruit als metaal, is hittebestendig tot 120°C, is erg stevig en geschikt voor gebruik buitenshuis.

Een opvallende optie is retro reflectief materiaal. Dit materiaal wordt bijvoorbeeld gebruikt op verkeersborden. Tevens behoren thermische etiketten tot de mogelijkheden. Bij thermische etiketten wordt gebruik gemaakt van een printsysteem zonder inkt. Dit is mogelijk, omdat thermisch papier is opgebouwd uit verschillende lagen. Hierdoor krijgt het papier eigenschappen waardoor het zonder inkt bedrukt kan worden. In de bovenste laag van het papier zit een kleurstof, die door de hitte van de laser in de printer wordt geactiveerd. Hierdoor wordt een tekst of afbeelding gedrukt.

Ook voor wat betreft de kleeflaag van onze stickers en etiketten kunt u een keuze maken uit verschillende soorten materialen. Hierbij kijken wij naar het type ondergrond waar de stickers en etiketten op geplaatst zullen worden, zodat u er zeker van bent, dat uw informatie voor een zeer lange tijd zichtbaar zal blijven, waar dan ook.

Bij DANIELSON gaat effectieve identificatie nog een stap verder dan alleen vermelding van naam, product en type. Wij maken het u mogelijk om barcodes en dot matrix codes te gebruiken om informatie aan te bieden via uw stickers en etiketten.

DANIELSON is al ruim 80 jaar een begrip op het gebied van hoogwaardige, kwalitatieve oplossingen voor industriële identificatieproducten. Uiteraard voorzien wij u graag van uitgebreid en deskundig advies en helpen u zo een keuze te maken uit ons brede assortiment. Zo creëren wij samen de perfecte stijl en uitstraling voor uw etiketten.

Wij zetten hieronder de voordelen van Danielson stickers en etiketten voor u op een rijtje:

 • Ze zijn betaalbaar;
 • Ze zijn verkrijgbaar in grote en kleine oplages;
 • Ze zijn zeer breed toepasbaar;
 • Ze zijn snel leverbaar;
 • Het is mogelijk ze te voorzien van barcodes en dot matrix codes;
 • U kunt kiezen uit vele verschillende materialen;
 • Er zijn veel verschillende uitvoeringen;
 • Er zijn veel verschillende bewerkingsmogelijkheden;
 • Ze zijn bestand tegen hoge temperaturen;
 • Ze zijn bestand tegen chemische stoffen en reinigingsmiddelen.

DANIELSON Industrial Graphics B.V. speelt graag in op uw vraag naar duurzame industriële etiketten die zich kenmerken door effectieve informatie-overdracht. Met onze stickers en etiketten verzekert u uzelf van een optimale attentiewaarde en professionele uitstraling. Wij adviseren en leveren u topkwaliteit, waarbij u zelf kiest uit de vele bewerkingstechnieken en materialen. Onze etiketten zullen hun kwaliteit en uitstraling langdurig blijven behouden en geven zo uw bedrijf op een representatieve en professionele wijze weer. Er zijn vele toepassingen en wij bieden u even zovele oplossingen.

Lees minder

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zakendoen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “ Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatie producten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende materialen, kleurcombinaties en productietechnieken. ”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure