Stickers en etiketten

Voordelen van stickers en etiketten van DANIELSON Industrial Graphics:

 • Verkrijgbaar in zowel grote als kleine oplagen.
 • Brede toepasbaarheid in elke industriële branche.
 • Leverbaar in een keur aan materialen en uitvoeringen.
 • Diverse druk- en printtechnieken kunnen worden toegepast
 • Bestand tegen hoge temperaturen, chemische stoffen en reinigingsmiddelen.


Meer productinformatie OF VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vragen? Onze adviseurs zijn u graag van dienst:

Stickers en etiketten

Stickers en etiketten zijn een effectieve manier om informatie over een bedrijf of product onder de aandacht te brengen. Labels (de verzamelnaam voor etiketten en stickers) worden in vrijwel elke branche gebruikt. Ze zijn bij uitstek geschikt om informatie langdurig te communiceren. DANIELSON Industrial Graphics helpt graag bij het ontwerpen en vervaardigen van industriële labels die passen bij de uitstraling van uw bedrijf.

Aan de hand van uw wensen en specificaties ontwerpt en produceert DANIELSON Industrial Graphics uw stickers en etiketten. Onze labels zijn toepasbaar in veel verschillende omgevingen. Elk toepassingsgebied is anders en daardoor zijn er ook verschillen in de eisen die opdrachtgevers aan onze stickers en etiketten stellen. Hoe hoog en specifiek de eisen ook zijn, met onze expertise kunnen wij voldoen aan alles wat men terug wenst te zien in de labels.

Lees meer

Grote verscheidenheid aan productietechnieken

DANIELSON Industrial Graphics heeft een grote verscheidenheid aan druk- en productietechnieken en materialen, zodat wij de perfecte stickers en etiketten voor elke toepassing aan kunnen bieden. De beoogde informatie zoals naam-, type- en product aanduiding kunnen op veel verschillende manieren worden aangebracht op stickers en etiketten. De keuze uit technieken en materialen voor dit proces voor wat betreft de vormgeving zijn vrijwel onbeperkt. Wij maken het bijvoorbeeld ook mogelijk om barcodes, QR codes en dot matrix codes te gebruiken om informatie aan te bieden via een label.

De juiste keuze voor een bepaald soort label

Om de juiste keuze te kunnen maken voor een bepaald soort label is het onder meer belangrijk om te weten op welke ondergrond men het label gaat plaatsen. Karton, rubber, hout, glas, metaal of een poedercoating hebben elk zo hun specifieke eigenschappen en uitdagingen. Hiermee houden we dus rekening wat betreft de hechting van de labels. Bovendien is het raadzaam oog te hebben voor de structuur van de ondergrond. Of deze ruw, rond, glad of hobbelig is, is van wezenlijk belang voor de verlijming.

Primair zijn de materiaalkeuze, de wijze van bedrukking en het soort belijming bepalend voor een label. Maar ook de condities ten tijde van het etiketteren zijn van belang. Factoren waarmee men in sommige gevallen rekening moet houden, zijn onder andere warmte en kou, maar ook vocht of Uv-straling. Voor labels die in aanraking komen met voedsel geldt vanuit de overheid zelfs regelgeving wat betreft het materiaal en het soort belijming. Voor sommige labels gelden dus speciale opslagcondities. Tot slot is ook de wijze van aanbrengen (machinaal of handmatig) een factor die van invloed is op het soort label.

De basismaterialen voor stickers en etiketten

Afhankelijk van de toepassing waar u de stickers of etiketten voor wilt gaan gebruiken, maken wij voor de vervaardiging vaak gebruik van de volgende basismaterialen:

 • Vinyl: Slijtvast, aantrekkelijk geprijsd en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
 • Polyester: Sterk en duurzaam, transparant en daardoor bestand tegen vuil, geschikt voor gebruik buitenshuis en niet gevoelig voor temperatuurswisselingen.
 • Polycarbonaat: Sterk, transparant en aan de achterzijde bedrukt, waardoor de opdruk beschermd is tegen beschadigingen. Tevens kunnen in het materiaal uitsparingen worden voorzien, waar bijvoorbeeld schakelaars in aangebracht kunnen worden.
 • Aluminium: Ziet eruit als metaal, is hittebestendig tot 120°C, is erg stevig en perfect geschikt voor gebruik buitenshuis.

 

DANIELSON Industrial Graphics speelt graag in op de vraag naar duurzame, industriële labels die zich kenmerken door effectieve informatieoverdracht. Met onze stickers en etiketten verzekert u uzelf van een optimale attentiewaarde en professionele uitstraling. Wij adviseren en leveren topkwaliteit, waarbij u zelf kiest uit de vele bewerkingstechnieken en materialen. Er zijn vele toepassingen en wij bieden dan ook evenzovele oplossingen.

Lees minder

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zakendoen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatieproducten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende hoogwaardige materialen en de modernste druk- en productietechnieken.”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure