Barcodes

Barcodes van DANIELSON Industrial Graphics

 • Snelle en eenvoudige toegang tot specifieke online informatie in de vorm traditionele barcodes.
 • Voor elke branche en toepassing garanderen wij het geschikte barcode label.
 • Zowel productsoort- als productspecifieke codering is mogelijk.
 • Barcode op zowel kunststoffen als metaal.
 • Diverse lijm- en bevestigingsmogelijkheden.
 • Een exclusieve kleine oplage, maar ook massaproductie is mogelijk.
 • Wij bieden ook oplossingen die bestand zijn tegen UV, hitte, chemicaliën en/of agressieve schoonmaakmiddelen.


Meer productinformatie OF VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vragen? Onze adviseurs zijn u graag van dienst:

Barcodes zijn onmisbaar

DANIELSON Industrial Graphics is de juiste partij voor al uw barcodes. Het gebruik van labels met barcode is voor bepaalde branches, productsoorten of reclame uitingen sinds enige tijd onmisbaar. Een apparaat, machine of onderdeel kan bijvoorbeeld worden voorzien van een generiek of uniek identiteitslabel. De informatie die in de pictogramverwijzing ligt vastgelegd, kan men gemakkelijk en snel opvragen door de code uit te lezen met een scanner of app. Deze codes kan men bijvoorbeeld gebruiken om algemene informatie van een product te raadplegen. Ook kan er bijvoorbeeld een onderhoudshistorie van een specifiek product aan de code worden gekoppeld. Buiten barcodes behoren ook QR codes en Data Matrix codes tot de zogenaamde 2D-barcodes.

Productie van Barcodes door DANIELSON Industrial Graphics

DANIELSON Industrial Graphics is sterk in het ontwerp en de productie van labels, etiketten en metalen barcodes. Door het gebruik van verschillende materialen en technieken zorgen wij dat uw labels altijd duidelijk en effectief zijn. Onze productspecialisten hebben een schat aan ervaring en expertise waarmee zij graag uw aanspreekpunt zijn.

In overeenstemming met uw wensen adviseren wij u graag met betrekking tot het juiste materiaal om uw codering te maken. Dit kan bijvoorbeeld kunststof zijn, maar ook aluminium of RVS. Na de keuze van het materiaal kunnen we kijken welke techniek om de codering aan te brengen het meest geschikt is. Dat kan lasergraveren, anodiseren, digitaal drukken of een andere toepassing zijn.

Vakkundig advies

Vanaf de ontwerp- en conceptfase tot de levering van het eindproduct kunt u rekenen op een vakkundig advies. Wij hebben voorkennis van uw toepassing en realiseren hoogwaardige productie tegen een aantrekkelijk tarief. Op deze wijze levert DANIELSON Industrial Graphics perfect passend maatwerk.

Neem graag vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs als u meer wilt weten over de passende oplossing t.a.v. uw labels met pictogramverwijzingen.

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zakendoen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatieproducten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende hoogwaardige materialen en de modernste druk- en productietechnieken.”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure