Naamplaten

Naamplaten van DANIELSON Industrial Graphics

 • Hoogwaardige bedrukking op diverse materialen.
 • Onbeperkte vorm- en designmogelijkheden.
 • Op vrijwel elke ondergrond toepasbaar.
 • Bestand tegen reinigingsmiddelen.
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik.
 • Geschikt voor zowel kleine als grote oplages.


Meer productinformatie OF VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vragen? Onze adviseurs zijn u graag van dienst:

Naamplaten

Naamplaten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. zijn perfect geschikt om specifieke boodschappen uit te dragen. Bent u op zoek naar naamplaten om uw bedrijfsnaam of bepaalde informatie op een effectieve manier uit te dragen? Dan zijn de naamplaten van DANIELSON Industrial Graphics een perfecte oplossing!

De functie van een naamplaat kan uiteraard verschillen. Van een aantrekkelijke naamplaat op een product of machine tot bijvoorbeeld een grote naamplaat bij de voordeur of in de etalage. Afhankelijk van de toepassing helpen wij u graag om uw identificatieproduct op de juiste manier vorm te geven en te produceren.

Keuze uit verschillende materialen

U heeft keuze uit verschillende hoogwaardige materialen voor het vervaardigen van uw platen. Denk hierbij aan materialen zoals aluminium, RVS, kunststof of een combinatie hiervan. Er bestaan met betrekking tot metalen naamplaten bovendien vele verschillende bewerkingsmethodes. Zo is het o.a. mogelijk de de platen te lakken, schuren, anodiseren en/of graveren, waardoor deze een hoogwaardige uitstraling krijgen. Wij kunnen u zelfs 3D naamplaten aanbieden.

Wat de meest geschikte plaatsoort voor uw toepassing is, is van meerdere factoren afhankelijk. Naamplaten worden niet zelden onderworpen aan bepaalde uitdagingen betreffende de slijtvastheid. Weersinvloeden, maar ook reinigingsmiddelen, vetten en vocht zijn van invloed op de duurzaamheid van de naamplaat. Een hoogwaardig basismateriaal, topkwaliteit bedrukking die goed afgestemd is op de toepassing en de juiste hechting zijn daarbij onontbeerlijk.

Het basismateriaal voor naamplaten

Het meest gebruikelijke basismateriaal is RVS of aluminium. Hierop kan op verschillende manieren de gewenste informatie worden aangebracht. Zeefdruk of full colour print vormt vaak de bedrukking. De beste keuze hierin is afhankelijk van de complexiteit van het aantal kleuren in bijvoorbeeld het beeldmerk van de producent.

Voor het bevestigen van de platen kiest men doorgaans voor verlijming of bevestiging met schroeven of popnagels. Wij bereiden uw naamplaat optimaal voor. Bij naamplaten die bijvoorbeeld verlijmd gaan worden, leveren wij de naamplaten gebruiksklaar met een hoogwaardige lijmlaag van NITTO of 3M.

Een juist advies

Wij realiseren graag uw ideeën en met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag over de beste keuze qua vorm, maat en kleur. Wij informeren ons in het voortraject grondig over de locatie en de ondergrond, zodat we de beste productiemethode kunnen adviseren voor een optimaal resultaat. Samen zetten wij uw keuze om in een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Uw naamplaat is bij ons bedrijf, dat voorheen zelfs het woord ‘naamplaat’ in haar naam droeg (Nenafa; Nederlandsche Naamplaten Fabriek) dan ook in goede handen.

 

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zakendoen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatieproducten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende hoogwaardige materialen en de modernste druk- en productietechnieken.”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure