QR-code

QR-code labels van DANIELSON Industrial Graphics

 • Snelle en eenvoudige toegang tot specifieke online informatie.
 • Voor elke branche en toepassing garanderen wij het geschikte QR-label.
 • Zowel productsoort- als productspecifieke codering is mogelijk.
 • QR-code op zowel kunststoffen als metaal.
 • Diverse lijm- en bevestigingsmogelijkheden.
 • Een exclusieve kleine oplage, maar ook massaproductie is mogelijk.
 • Wij bieden ook oplossingen die bestand zijn tegen UV, hitte, chemicaliën en/of agressieve schoonmaakmiddelen.


Meer productinformatie OF VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vragen? Onze adviseurs zijn u graag van dienst:

QR-code: de slimme keuze voor productlabeling

Als je op zoek bent naar een geavanceerde methode om je producten te labelen en te identificeren, dan biedt het gebruik van een QR-code een slimme en hedendaagse oplossing. De term ‘QR’ staat voor Quick Response, wat precies aangeeft hoe snel en efficiënt deze codes te scannen zijn. QR-codes zijn tweedimensionale barcodes die een breed scala aan informatie kunnen bevatten, van productdetails tot fabrikantinformatie en verzendinstructies.

Een veelzijdige oplossing voor diverse sectoren

Een dynamische QR-code kan moeiteloos worden gescand met een smartphone of tablet. Hierdoor zijn QR-codes ideaal voor gebruik in verschillende sectoren, zoals retail, logistiek en voedingsmiddelenindustrie. Dankzij de mogelijkheid om QR-codes te genereren in zwart-wit of kleur, in verschillende formaten en met voldoende contrast, bieden ze een hoge leesbaarheid. Bovendien zijn ze hierdoor geschikt voor diverse toepassingen.

Meer dan alleen een streepjescode

Waar traditionele barcodes beperkt zijn in hun vermogen om informatie over te brengen, bieden QR-codes een veel breder scala aan mogelijkheden. Met hun ingebouwde foutcorrectie kunnen ze zelfs bij wazige of beschadigde scans nog steeds nauwkeurig worden gelezen. Dit garandeert leesbaarheid en betrouwbaarheid.

Optimaliseer je workflow met QR-codes

Het integreren van QR-codes in je productie- en logistieke processen kan de efficiëntie van je bedrijfsvoering aanzienlijk verbeteren. Door QR-codes te gebruiken voor het labelen en identificeren van producten, kun je snel informatie scannen en bijhouden, wat resulteert in een beter voorraadbeheer en een verhoogde productiviteit. Bovendien biedt het gebruik van dynamische QR-codes de mogelijkheid om de inhoud ervan op elk gewenst moment te wijzigen, waardoor je flexibiliteit en controle hebt over de informatie die wordt verstrekt.

QR-codes: de ultieme tool voor productidentificatie

Kortom, QR-codes zijn een essentieel onderdeel geworden van moderne productlabeling en identificatie. Door een QR-code toe te passen op hun producten, vergroten bedrijven niet alleen de zichtbaarheid van hun merk. Ook de betrokkenheid van klanten intensiveert door directe interactie en het bieden van feedbackmogelijkheden. Dus als je op zoek bent naar een effectieve manier om je producten te labelen en te identificeren, kies dan voor QR-codes – de slimme keuze voor een dynamische bedrijfsvoering.

Met DANIELSON’s hoogwaardige productiemethodes en deskundig advies kun je ervoor zorgen dat jouw QR-codes perfect zijn afgestemd op jouw behoeften en doelstellingen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe QR-codes te integreren zijn in jouw bedrijfsprocessen. Profiteer van onze expertise op dit gebied.

Hoe DANIELSON je kan helpen met QR-codes

Hoogwaardig Drukwerk: Bij DANIELSON streven we naar kwaliteit in alles wat we doen. Onze drukmethoden (ongeacht zeefdruk of digitaaldruk) resulteren in haarscherpe afdrukken met hoge resolutie, zodat jouw QR-codes duidelijk en leesbaar zijn.

Variëteit aan Materialen: Of je nu ultradunne, statisch hechtende labels, zeefdruk op aluminium plaat of etiketten op rol nodig hebt, wij bieden een breed scala aan materialen waarop QR-codes te verwerken zijn. Kies het formaat en de afwerking die het beste bij jouw behoeften passen.

Deskundig Advies: Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Van het kiezen van het juiste afdrukformaat tot het uitvoeren van foutcorrectie aan jouw codes. We zorgen ervoor dat jouw QR-codes perfect zijn afgestemd op jouw doelstellingen.

Snelle Service: Bij DANIELSON Industrial Graphics begrijpen we dat tijd van essentieel belang is. Onze efficiënte service zorgt ervoor dat we jouw bestelling snel verwerken en leveren. Zo  kun je zonder vertraging aan de slag met jouw productie of marketingcampagne.

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zakendoen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatieproducten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende hoogwaardige materialen en de modernste druk- en productietechnieken.”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure