QR-code

QR-code labels van DANIELSON Industrial Graphics

 • Snelle en eenvoudige toegang tot specifieke online informatie.
 • Voor elke branche en toepassing garanderen wij het geschikte QR-label.
 • Zowel productsoort- als productspecifieke codering is mogelijk.
 • QR-code op zowel kunststoffen als metaal.
 • Diverse lijm- en bevestigingsmogelijkheden.
 • Een exclusieve kleine oplage, maar ook massaproductie is mogelijk.
 • Wij bieden ook oplossingen die bestand zijn tegen UV, hitte, chemicaliën en/of agressieve schoonmaakmiddelen.


Meer productinformatie

Vragen? Onze adviseurs zijn u graag van dienst:

QR-code is een slimme keuze

Als je op zoek bent naar een manier om je producten te labelen en te identificeren, dan is het gebruik van een QR-code een slimme keuze. De naam is een afkorting van de term Quick Respons Code. QR-code labels bieden een efficiënte en effectieve manier om informatie te verstrekken over je producten, zoals productdetails, fabrikantinformatie en verzendinformatie.

Een tweedimensionale barcode

QR-codes zijn tweedimensionale barcodes die kunnen worden gescand met een smartphone of tablet. Ze zijn gemakkelijk te maken en te printen op labels van verschillende formaten en materialen. QR-code labels zijn daarom perfect voor het labelen van producten in een breed scala aan sectoren, zoals de retail, logistiek, voedingsmiddelenindustrie, en nog veel meer. Via de URL waar de code naar verwijst komt de persoon die de informatie scant op een webpagina. Hier kan de producent van het artikel de voor de scannende persoon relevante informatie weergeven.

Meer informatie dan barcode labels

Een groot voordeel van QR-code labels is dat ze veel meer informatie kunnen bevatten dan traditionele barcode labels. Dit maakt het mogelijk om meer gedetailleerde informatie over je producten te verstrekken, wat klanten kan helpen bij het maken van aankoopbeslissingen en bij het oplossen van problemen met producten.

Verbeteren van de efficiëntie met QR-code labels

Bovendien kunnen QR-code labels ook helpen bij het verbeteren van de efficiëntie van je bedrijfsvoering. Door QR-codes te gebruiken als onderdeel van je productie- en logistieke processen, kun je snel informatie scannen en bijhouden, wat kan leiden tot een betere voorraadbeheersing en een hogere productiviteit.

Kortom, QR-code labels zijn een krachtige tool voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun producten te labelen en te identificeren. Ze bieden een efficiënte en effectieve manier om informatie te verstrekken over je producten, en kunnen helpen bij het verbeteren van de efficiëntie van je bedrijfsvoering. Dus als je op zoek bent naar een manier om je producten te labelen, overweeg dan zeker om QR-code labels te gebruiken. Neem graag contact met ons op voor meer informatie.

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zakendoen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatieproducten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende hoogwaardige materialen en de modernste druk- en productietechnieken.”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure