Code Labels en CE-Markering

Voordelen van Code Labels en CE-Markeringen van DANIELSON Industrial Graphics:

 • Optimale identificatie van uw product of machine.
 • Onbeperkte vorm- en design mogelijkheden.
 • Voor elke toepassing het perfecte product.
 • Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
 • Toepasbaar op vrijwel elke ondergrond.
 • Een keur aan bevestigingsmogelijkheden.
 • Bestand tegen UV, hitte, chemicaliën, schoonmaakmiddelen.
 • Van ontwerp tot realisatie optimale service, advies en kwaliteit.


Meer productinformatie OF VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vragen? Onze adviseurs zijn u graag van dienst:

Code Labels en CE-Markeringen van Danielson

Code Labels en CE-Markeringen van DANIELSON Industrial Graphics zorgen voor een optimale identificatie van producten. Dit kunnen voertuigen, motoren, machines en apparaten zijn, maar ook tal van andere industriële toepassingen zijn denkbaar.

Kenmerken van Code Labels en CE-Markeringen

Een goede Code Label of CE-Markering is duidelijk herkenbaar. Bovendien is het op een logische plaats op het product aangebracht. Een Barcode of QR code kan daardoor makkelijk en snel worden uitgelezen met een scan apparaat of andere applicatie. Gebruik van 3D of 2D codes verhoogt zo de efficiëntie van merk- of productgerelateerde informatie. Dit kan ook voor diagnose of onderhoudswerkzaamheden enorm veel tijd besparen.

Voor CE-Markeringen is dit laatste niet van toepassing. Bij CE-Markeringen is vooral de leesbaarheid van belang. Het illustreert voor de gebruiker van het product dat dit aan de eisen voldoet die de Europese Unie voor dat product heeft gesteld. Ook de resistentie van weers- en lichtinvloeden en de belasting onder invloed van (bijvoorbeeld) agressieve schoonmaakmiddelen is van belang voor de leesbaarheid op de lange termijn.

Lees meer

De uitvoering van Code Labels en CE-Markeringen

De uitvoering van een label met een barcode, QR code of CE-Markering baseert men op de beoogde toepassing. Daarom is hierbij een perfecte balans tussen de volgende eigenschappen noodzakelijk:

 • Het meest geschikte basismateriaal
 • De wijze van bedrukking of de bewerking
 • De manier waarop het label bevestigd wordt

 

Expertise van materiaalsoorten en druktechnieken

Met onze expertise van materiaalsoorten en druktechnieken is DANIELSON Industrial Graphics de ideale partner om u van de perfecte oplossing te voorzien t.a.v. uw identificatieproduct.

De enorme diversiteit aan vaste afnemers die DANIELSON Industrial Graphics in tal van branches heeft, maakt onze kennis van die branches dus van onschatbare waarde. Zijn desondanks uw wensen, ideeën of eisen voor ons minder bekend terrein, dan gaan wij graag samen met u de uitdaging aan. Op deze manier komen we tot een eindproduct dat volledig tegemoet komt aan de noodzaak of essentie van de opdracht.

DANIELSON Industrial Graphics is u daarom graag van dienst bij het adviseren, het ontwerpen en het produceren van uw identificatieproduct.

Lees minder

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zakendoen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatieproducten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende hoogwaardige materialen en de modernste druk- en productietechnieken.”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure