Etiketten

Voordelen van DANIELSON Etiketten:

 • Etiketten labels zijn betaalbaar;
 • Zeer geschikt voor kleine to grote oplages;
 • Zeer breed toepasbaar;
 • Etiketten labels zijn te voorzien van bar- en matrix- code;
 • Veel verschillende bewerkingsmogelijkheden en uitvoeringen;
 • Zeer bestand tegen hoge temperatuur;
 • Bestand tegen chemische stoffen en reinigingsmiddelen.


Meer productinformatie

Vragen? Bel en spreek een van onze medewerkers:

Informatie

Industriële etiketten nemen een belangrijke plaats in binnen elke onderneming. De kwaliteit van het drukwerk staat hierbij op de eerste plaats. Een etiket dient bestand te zijn tegen velerlei invloeden waaraan het 24 uur per dag wordt blootgesteld. Bij DANIELSON Industrial Graphics B.V. weten wij als geen ander waarover wij spreken. Wij zijn namelijk al jarenlang marktleider op dit gebied. Hiervan laten wij ook u graag profiteren. Wij garanderen u de beste etiketten, geleverd op een vel of op een rol.

Samen met Danielson de kosten laag houden
De kennis en ervaring die u bij DANIELSON aantreft, stoelt op meer dan 80 jaar ervaring in de branche. Steeds zorgden wij ervoor dat wij de nieuwste technieken op onze etiketten konden toepassen. Hierbij speelde vooral de betaalbaarheid een grote rol. Kijkt u rond in een willekeurig bedrijf, dan komt u ze overal tegen. Etiketten vormen dus in ieder bedrijf een kostenfactor, die wij voor u graag zo laag mogelijk houden.

Altijd flexibel in de omvang van oplages
In de markt van etiketten zijn natuurlijk meer bedrijven actief. Niet altijd is daar de kwaliteit gegarandeerd en ook zijn de oplages waarin geleverd wordt vaak niet flexibel. Bij DANIELSON is de klant Koning. We volgen precies de wensen van onze klanten en voeren daarom eerst nauwkeurig overleg. De oplages passen wij hierbij aan, waardoor er altijd etiketten van kleine tot grote oplages bij ons kunnen worden besteld. Dit scheelt u uiteraard in de kosten, maar is ook van belang met het oog op de duurzaamheid. Overtollige etiketten zullen immers met het afval verdwijnen en belasten daarbij onnodig het milieu.

Lees meer

Toepassingsbereik van het etiket soms groter dan gedacht
Vaak komt het voor dat onze klanten het toepassingsbereik van het etiket nog onvoldoende kennen. Het verdient daarom aanbeveling om ons te bezoeken of om even te bellen. Onze specialisten kunnen u namelijk precies vertellen waartoe u de etiketten kunt benutten. Zij baseren hun oordeel op hun kennis over bijvoorbeeld de hechting van het etiket, de inwerking van temperatuur en vocht en de gebruikte inkten. Zo kunnen zij vooraf precies de juiste inschatting maken rond het gebruik van etiketten onder gewone en moeilijke omstandigheden. Natuurlijk wordt u daarbij ook direct geïnformeerd over de prijzen die met het drukken van het aanbevolen type etiketten samenhangen.

Heeft u al gedacht aan barcodes en matrixcodes?
Een bekend fenomeen in menig bedrijf is het scannen van allerhande informatie. De gescande informatie wordt verzameld in een centraal systeem, waar ook eenvoudig aanpassingen kunnen worden doorgevoerd. Etiketten zijn een bijzonder praktische drager van matrixcodes en barcodes. Vandaar dat wij bij DANIELSON hierin gespecialiseerd zijn. Ook wanneer u binnen het bedrijf een nieuw systeem met scanbare informatie wilt opzetten, zijn wij hierbij graag uw partner. U kunt uw beslissingen dan met een gerust hart baseren op de laatste stand van de techniek. Het gebruik van matrixcodes en barcodes levert in veel bedrijven een flinke tijdsbesparing op. Ook uw bedrijf kan daarvan profiteren en wij helpen u graag daarbij.

Kom ons productportfolio eens bekijken
Mogelijk heeft u zich nog niet eerder verdiept in het gebruik van etiketten. Dan heeft u wellicht geen duidelijk beeld van wat er allemaal mogelijk is. Als gespecialiseerde onderneming laten wij u graag kennismaken met een uitgebreid scala aan bewerkingsmogelijkheden en uitvoeringen dat wij onze klanten kunnen bieden. Belt u ons even op, dan bent u te allen tijde welkom op onze vestiging aan de  Nijverheidsweg-Noord 59A in Amersfoort. Hier begeleiden wij u graag en tonen wij u een doorsnede van ons productportfolio. Natuurlijk kan elke versie van ons product heel specifiek aan uw wensen worden aangepast. Wij gaan hiertoe uitvoerig het overleg met u aan, waarbij onze expertise een hoofdrol speelt.

Ruime mogelijkheden bij hoge temperaturen
Vaak merken wij dat nieuwe klanten zich niet realiseerden dat het gebruik van etiketten ook mogelijk is bij hoge temperaturen. Toch kunnen wij u ook voor dergelijke omstandigheden voorzien van betrouwbare etiketten. De kleeftechnieken die wij hiervoor hanteren houden ook bij hoge temperaturen de etiketten moeiteloos op hun plek. Ook de pigmenten waarmee het etiket wordt gedrukt, zijn tegen deze hoge temperaturen bestand. Wanneer industriële etiketten onder dergelijke zware omstandigheden moeten functioneren, bent u bij DANIELSON aan het juiste adres.

Etiketten zelfs bestand tegen chemicaliën en reinigingsmiddelen
Misschien denkt u nu: En wanneer ik in mijn onderneming met chemische stoffen en reinigingsmiddelen werk? Uiteraard hebben onze ontwerpers ook daarin al met u meegedacht. De huidige generatie materialen is ook tegen deze agressieve middelen bestand. Juist in de chemische industrie en aanverwante bedrijven worden etiketten in grote hoeveelheden gebruikt. Met name zijn hier toepassingen met barcodes en matrixcodes sterk in opkomst. Maar ook een waarschuwingsetiket of een etiket met informatieve tekst, speelt onder zware omstandigheden soms een cruciale rol. Wilt u weten hoe het ontwerpen van etiketten zich verhoudt tot de exacte omstandigheden binnen uw bedrijf, pak dan de telefoon en bel ons even.

Al meer dan 80 jaar vertrouwen
Het doel van elk etiket is het communiceren van een boodschap. Deze boodschap kan heel functioneel zijn tijdens het productieproces, maar ook informatief zijn voor uw klant. Naast de informatie die de etiketten moeten bevatten, denken onze ontwerpers ook in hoge mate aan een verantwoord design. Zo werken zij met een breed scala aan lettertypen en kleuren. Het etiket krijgt hierdoor een belangrijke esthetische waarde mee. Tegelijkertijd kan het zo zijn dat u zelf al beschikt over een design dat past bij uw bedrijf. Dit kan een merk zijn of een bepaald logo. Bij Danielson Industrial Graphics beschikken wij over vergaande ervaring om uw merken en logo’s op precies de juiste wijze te vertalen naar een etiket. De uitstraling van uw merk en logo wordt daarbij gewaarborgd door het gebruik van inkten en dragers van precies de juiste kwaliteit. Het is dan ook geen toeval dat vele bedrijven al meer dan 80 jaar de identificatie van hun onderneming in onze handen hebben gelegd. Benieuwd naar de resultaten hiervan? Kom eens bij ons langs, dan tonen wij u een exclusieve doorsnede van ons werk.

Lees minder

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zakendoen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “ Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatie producten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende materialen, kleurcombinaties en productietechnieken. ”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure