Chroom Nikkel logo’s

Chroom Nikkel logo’s van DANIELSON Industrial Graphics

 • Luxe look & feel met een minimaal 3D effect.
 • Hoog onderscheidend vermogen.
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik.
 • Verhogende attentiewaarde.
 • Breed toepasbaar voor diverse branches.
 • Exclusieve kleine oplages, maar ook massaproductie is mogelijk.


Meer productinformatie OF VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vragen? Onze adviseurs zijn u graag van dienst:

Chroom Nikkels

Chroom Nikkels van DANIELSON Industrial Graphics zijn een fraaie oplossing om een logo, embleem, merk- of productnaam als marketinguiting te gebruiken. Een goed logo is passend en treffend, simpel en memorabel. De uitstraling en beleving van Chroom Nikkels geeft deze eigenschappen niet alleen goed weer, maar ook versterkt het dit op luxe en exclusieve wijze. Dit onderscheidende karakter ten opzichte van bijvoorbeeld eenvoudige vinyl labels is dan ook de reden dat menig producent van exclusieve producten kiest voor Chroom Nikkels.

Chroom Nikkels hebben een lichte 3D vorm en zijn gemaakt van een combinatie van staal en aluminium. Het zijn los gestanste letters of beeldmerken die zich eenvoudig laten aanbrengen. Een dunne, maar hoogwaardige lijmlaag achter de letters of het beeldmerk zorgt voor een goede hechting. Een gladde ondergrond zonder kromming is daarbij wel noodzakelijk.

Leverbaar in verschillende soorten en maten

Chroom Nikkels zijn leverbaar in verschillende soorten en maten en met diverse Look & Feels. Door verschillende productiemethoden toe te passen, zijn er meerdere kleuringen mogelijk. Hierbij kan men denken aan mat of gepolijst chroom, koper of nikkel.

Een groot voordeel van Chroom Nikkels is dat de letter- of embleemvorm uiterst scherp gesneden wordt. Dat zorgt dan ook voor grote nauwkeurigheid bij dunne lijnen, spitse punten en fijne texturen in het beeldmerk of logo. Het gevolg daarvan is een buitengewoon schoon en strak eindresultaat.

Met betrekking tot de inzetbaarheid vinden Chroom Nikkels vaak hun weg naar de automotive branche. Ook bij consumentenproducten met een luxe, exclusieve uitstraling zijn Chroom Nikkels het perfecte product om de elegantie van het product te betonen.

Productie van Chroom Nikkels door DANIELSON Industrial Graphics

U kiest ten aanzien van productie van Chroom Nikkel Logo’s van DANIELSON Industrial Graphics voor topkwaliteit tegen een gunstige prijs. Vanaf de ontwerpfase tot de levering van uw product zijn wij graag uw partner voor een eerlijk en vrijblijvend advies, kennis van uw toepassing en een kwaliteit die tegemoet aan uw wensen en eisen.

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zakendoen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatieproducten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende hoogwaardige materialen en de modernste druk- en productietechnieken.”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure