Stickers

Voordelen van DANIELSON stickers:

 • Onze Stickers zijn betaalbaar;
 • Onze Stickers zijn geschikt voor kleine tot grote oplages;
 • Onze Stickers zijn zeer breed toepasbaar;
 • Wij bieden u veel verschillende bewerkingsmogelijkheden en uitvoeringen.


Meer productinformatie

Vragen? Bel en spreek een van onze medewerkers:

Stickers

Stickers nemen in de wereld om ons heen een belangrijke plaats in. Kijkt u even rond, dan blijken er ongemerkt een groot aantal stickers in uw blikveld te vallen. Vermoedelijk zitten er één of meer exemplaren op de rand van uw beeldscherm, op de printer naast uw bureau of op de lamp die boven uw bureau hangt. Deed u zojuist nog boodschappen voor het avondeten, dan is bijna elke verpakking wel van een sticker voorzien.

Het imago van uw bedrijf
Professionele stickers zijn van een hoge kwaliteit. Ze zijn kleurecht, gemaakt van stevig materiaal en naar wens glanzend tot mat uitgevoerd. Bij een sticker is het daarbij van belang dat deze kenmerken ook lange tijd op hetzelfde niveau blijven. Het gaat immers om de uitstraling van uw boodschap. De wijze waarop deze boodschap overkomt, staat borg voor het imago van uw bedrijf. Dit betekent dat stickers die in de buitenlucht worden gebruikt, niet mogen verkleuren door de inwerking van water, licht en temperatuur.

Meer dan 80 jaar ervaring
DANIELSON Industrial Graphics B.V. neemt op dit terrein een leidinggevende positie in. Onze ervaring van meer dan 80 jaar speelt hierbij een belangrijke rol. Ons werk is gebaseerd op vertrouwen. Het vertrouwen van onze klanten om hun imago in onze handen te leggen. Wij werken daarbij op heel flexibele basis. Zo zijn de bewerkingsmogelijkheden en uitvoeringen van onze stickers haast oneindig. U kunt daarbij kiezen voor kleine en grote oplages. Steeds zorgen wij voor een heel betaalbaar product.

Lees meer

Het juiste materiaal, de juiste vorm
De stickers die u door ons laat maken, kunnen een belangrijk onderdeel vormen van een reclamecampagne. Ze zijn voorzien van uw tekst en logo en van een kwaliteit die bij uw uitstraling past. Bovendien weten onze specialisten precies welke vorm van presentatie het beste past bij uw bedrijf. De exacte keuze van het materiaal speelt een rol, maar ook het type kleur en natuurlijk de juiste vorm. Komen de stickers in aanraking met voedingsmiddelen, dan kiezen onze specialisten de juiste soorten lijm. Het is natuurlijk onmogelijk om op deze plaats volledig te zijn. Er kan in ieder geval worden gesteld dat met legio aspecten rekening wordt gehouden. Belangrijk is bovendien dat DANIELSON ook de duurzaamheid niet uit het oog verliest.

Op welke ondergrond wordt de sticker geplakt?
Eén van die aspecten is de ondergrond waarop de stickers moeten worden aangebracht. Het materiaal waarvan de sticker wordt gemaakt, moet daarop zijn toegerust. Zo kunt u een sticker van dun vinyl niet op een hobbelige ondergrond kwijt. De vorm van deze ondergrond schijnt teveel door, waardoor het effect van de boodschap op de sticker wordt aangetast. Ook de lijmsoort die wordt gebruikt moet op de ondergrond zijn toegerust. We noemden al het aspect van voedsel, waarbij de lijm geen ongezonde stoffen mag bevatten. Maar de lijm die aan de achterzijde van de sticker wordt gebruikt, mag ook de ondergrond niet aantasten. Zo moet een sticker desgewenst verwijderbaar zijn, zonder schade achter te laten. In een ander geval dienen de stickers zodanig met de ondergrond te verkleven, dat loshalen niet meer tot de mogelijkheden behoort.

Waarvoor gebruikt u de sticker?
Met dit laatste aspect hangt samen welke boodschap u op de stickers wilt plaatsen. Is het een reclame voor uw product of uw bedrijf? Dit vereist een ander materiaal dan bijvoorbeeld een veiligheidswaarschuwing of een verkeersteken. Die laatste twee zullen langer ongeschonden dienst moeten doen. Bovendien is verwijderen van die laatste twee zeer ongewenst. Stickers kunnen echter ook uw logo of naam van het bedrijf bevatten. Stelt u zich eens voor dat u een sticker op elk van uw producten plakt. Een dergelijke sticker moet de afnemer van uw product zonder schade kunnen verwijderen. Ook mag de lijm geen enkel spoor achterlaten. U heeft het inmiddels wel begrepen, elk gebruiksdoel van de sticker vereist een bijzondere aanpak.

Polyester of misschien polycarbonaat?
Het materiaal waarvan de stickers worden gemaakt, dient niet alleen een praktisch doel. Een sticker is ook bedoeld om mooi te zijn. Zo vergt elk gebruiksdoel haar eigen materiaal. Polyester stickers hebben een stevige uitstraling, zeker ook bij buiten gebruik. Maar een sticker kan ook bestemd zijn om achter glas te plakken. Bijvoorbeeld op een autoruit, of op het raam van een etalage. Voor dit doel gebruikt DANIELSON polycarbonaat van hoge kwaliteit. Dit doorzichtige materiaal wordt aan de achterkant bedrukt. Zo zijn de opgedrukte delen automatisch beschermd wanneer de stickers op hun ondergrond zijn geplakt.

Aluminium, vinyl of thermisch materiaal?
Een andere toepassing is het gebruik van aluminium in stickers. De uitstraling is die van metaal, terwijl het materiaal bestand is tegen temperaturen tot 120 graden Celsius. U begrijpt dat dit materiaal zich uitstekend leent voor toepassingen buiten de deur. U gebruikt een aluminium sticker bijvoorbeeld voor de naam van uw bedrijf, of voor de bewegwijzering van uw terrein. Natuurlijk gebruiken we bij Danielson ook vinyl en thermische materialen om stickers van te maken. Zo schept elk type materiaal eigen gebruiksmogelijkheden en zorgt het op de juiste plek voor de gewenste elegantie.

Retro reflectieve sticker
Tot slot nog een interessante toepassing met een veiligheidsaspect. Het gaat hier om de retro reflectieve stickers. Worden zij met licht beschenen, dan weerkaatsen zij dit op een heldere manier terug. Retro reflectief materiaal leent zich uitstekend voor het ontwerpen van verkeersborden. Maar in klein formaat kan het ook in hoge mate de veiligheid vergroten. Bijvoorbeeld als bestickering van een nieuwe kinderfiets of als sticker op een rugzak of hondendekje.

Wij geven u graag advies
De mogelijkheden voor het gebruik van stickers zijn haast onbeperkt. Bovendien ontstaan steeds nieuwe mogelijkheden. Misschien heeft u inmiddels al een gebruiksdoel op het oog. Wij kunnen u hiermee altijd verder helpen. Ook kan het zijn dat u benieuwd bent naar de mogelijkheden van stickers voor uw bedrijf. Komt u gewoon eens langs op onze vestiging aan de Nijverheidsweg-Noord 59A in Amersfoort of bel ons op. Wij kunnen u dan uitgebreid over het gebruik van stickers voorlichten. Natuurlijk kunt u ook eerst een e-mail naar ons sturen. U krijgt altijd binnen korte tijd een antwoord van ons terug!

Lees minder

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zaken doen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “ Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatie producten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende materialen, kleurcombinaties en productietechnieken. ”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure