Folies en Transfers

Voordelen van folies en transfers van DANIELSON Industrial Graphics

 • Gegarandeerd hoogwaardige drukkwaliteit.
 • Kleine en middelgrote oplagen zijn mogelijk.
 • Ook een gunstige prijs bij kleine oplagen.
 • Veel producties zijn snel leverbaar.
 • Bestand tegen uitdagende omstandigheden.
 • Flexibiliteit van de productie.


Meer productinformatie OF VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vragen? Onze adviseurs zijn u graag van dienst:

Folies en Transfers van DANIELSON Industrial Graphics

In de categorie Folies en Transfers vindt u bij DANIELSON Industrial Graphics de meest industriële identificatieproducten die wij voeren. Deze producten verschillen alleen al optisch flink van elkaar. De mogelijkheden van folies zijn bovendien anders dan de toepassingen van transfers. Echter, wat ze beiden gemeen hebben is dat ze een luxe, exclusieve uitstraling hebben. Dit komt voort uit de hoogwaardige druktechnieken die mogelijk zijn bij deze labels.

De productieprocessen van folies en transfers

De productieprocessen van folies en transfers moeten voldoen aan de technische eisen en kwaliteitswensen van de klant. Deze zijn dan ook cruciaal voor het bepalen van de juiste materiaalkeuze en de druk- en afwerkingsprocedures. Voor DANIELSON Industrial Graphics zijn de volgende aspecten daarin leidend:

 • Het doel van het label en de beoogde uitstraling
 • De eigenschappen van de ondergrond
 • Mogelijke wettelijke vereisten die van belang zijn
 • De gewenste levensduur van het product
 • De klimaat- en milieuomstandigheden

Lees meer

Een lange levensduur van folies en transfers

Folielabels moeten een lange levensduur hebben. Dit hangt vanzelfsprekend dan ook samen met de omstandigheden waaraan de labels bloot worden gesteld. Om deze reden is boven alles een goede hechting noodzakelijk. Bij transfers, een uitzonderlijke folietechniek, wordt die hechting bijvoorbeeld gerealiseerd doordat elk teken in het beeldmerk een zo genaamd ‘eigen lijmbed’ heeft. Zeker bij aflakking kan een label generaties lang goed en leesbaar blijven. De hechting van andere typen folie is echter volledig afhankelijk van de juiste lijmsoort voor de beoogde ondergrond waarop de folie wordt geplaats.

Expertise van materiaalsoorten en druktechnieken

Wij hebben de nodige expertise van materiaalsoorten en druktechnieken. DANIELSON Industrial Graphics is dan ook de ideale partner om u van de perfecte oplossing te voorzien t.a.v. uw folies en transfers. Het grote aantal vaste afnemers dat DANIELSON Industrial Graphics in tal van branches heeft, maakt onze kennis van die branches dan ook van onschatbare waarde.

DANIELSON Industrial Graphics is u dan ook graag van dienst bij het adviseren, het ontwerpen en het produceren van uw identificatieproduct.

Lees minder

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zakendoen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatieproducten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende hoogwaardige materialen en de modernste druk- en productietechnieken.”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure