Transfers

Transfers van DANIELSON Industrial Graphics

 • Luxe Look & Feel met diepe kleuren en scherpte.
 • Te realiseren met zowel zeefdruk als digitale druk in full color.
 • Flinterdun van structuur, dus geschikt om overheen te lakken.
 • Perfect voor oppervlakken met ronding.
 • Zeer hoge attentiewaarde en breed toepasbaar.
 • Een exclusieve kleine oplage, maar ook massaproductie is mogelijk.


Meer productinformatie OF VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vragen? Onze adviseurs zijn u graag van dienst:

Transfers van DANIELSON Industrial Graphics

Transfers van DANIELSON Industrial Graphics zijn een treffende oplossing voor producten waarop een duidelijk logo, merk- of typenaam de aandacht moet trekken. Dat kan soms echter gepaard gaan met een wens om dat niet te realiseren door middel van een label wat snel slijt, stukgaat of makkelijk te verwijderen is. Denk bijvoorbeeld aan beeldmerken op glas (ramen, draaideuren) of aan een productnaam op het front van een beeldscherm, apparaat of machine. Het is lastig om een beeldmerk in de vorm van een transfer te verwijderen, zoals met traditionele stickers -al dan niet met enige moeite- wel kan.

Transfers zijn ideaal voor ondergronden met een ronding

Beeldmerken in de vorm van transfers zijn ook ideaal voor ondergronden met een ronding. Dit gaat dikwijls samen met het feit dat de productnaam of het logo later in het productieproces nog afgelakt wordt. Een merknaam op het frame van een fiets is een goed voorbeeld van perfecte inzet van transfers. Doordat transfers flinterdun zijn, treed er geen verdikking op bij het overlakken. Dit aspect kan van doorslaggevend belang zijn bij de keuze voor transferdruk.

Op vlakke ondergrond ook fraaie resultaten

Ook op een vlakke ondergrond kan de techniek van een transfer erg fraaie resultaten opleveren. Transfers (ook wel afwrijf- of droogtransfers genoemd) zijn in veel verschillende uitvoeringen leverbaar. Ze hebben met betrekking tot de druktechniek het voordeel dat wij er, zowel middels zeefdruk als digitaal druk (Full Color), gedetailleerde beeldmerken mee kunnen realiseren.

Productie van Transfers door DANIELSON Industrial Graphics

DANIELSON Industrial Graphics is uw professional in het produceren van transfers. Veel bedrijven, van midden- en kleinbedrijf tot meerdere multinationals, hebben de productie van hun transfers aan ons uitbesteed. Vanuit die ervaring en expertise is ook uw transfer bij ons in goede handen.

Vanaf de ontwerp- en conceptfase tot de levering van het eindproduct kunt u rekenen op een vakkundig advies, voorkennis van uw toepassing, hoogwaardige productie en dat alles tegen een aantrekkelijke prijs

Neem graag vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs als u meer wilt weten over de passende oplossing t.a.v. uw transfer.

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zakendoen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatieproducten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende hoogwaardige materialen en de modernste druk- en productietechnieken.”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure