Transfers

Voordelen van DANIELSON Transfers:

 • Luxe look en feel;
 • Zeer hoog onderscheidend vermogen;
 • Geschikt om mee te lakken;
 • Zeer hoge attentiewaarde;
 • Breed toepasbaar;
 • Geschikt voor zowel kleine als grote oplages.


Meer productinformatie

Vragen? Bel en spreek een van onze medewerkers:

Transfers

Een luxe look & feel met DANIELSON Transfers

Met Transfers van DANIELSON heeft u een ideale manier om uw beeldmerk uit te dragen. Afwrijftransfers en droogtransfers zijn in zeer veel verschillende uitvoeringen beschikbaar en zullen elke keer weer extra attentiewaarde creëren voor uw beeldmerk!

Transfer stickers van DANIELSON zijn een goed alternatief voor tamponprint. Transfer stickers zijn zonder meer een perfect middel om uw producten te voorzien van uw beeldmerk. Transfers geven een luxe uitstraling aan uw producten mee en zullen elke keer weer opvallen. Met Transfers van DANIELSON weet u zeker dat u uw concurrentie ver vooruit blijft!

Lees meer

Voordelen van DANIELSON Transfers:

 • Luxe look en feel;
 • Zeer hoog onderscheidend vermogen;
 • Geschikt om mee te lakken;
 • Zeer hoge attentiewaarde;
 • Breed toepasbaar;
 • Geschikt voor zowel kleine als grote oplages.

 

Transparante folie voor een luxe uitstraling van uw beeldmerk

Transfers (transparant folie) van DANIELSON worden in ontzettend veel verschillende toepassingen gebruikt. Doordat de transparante folies makkelijk aan te brengen zijn is een Transfer een geliefde oplossing! Van de fietsindustrie tot de medische branche, Transfers zijn elke keer weer een geschikte oplossing om uw beeldmerk op een representatieve en professionele manier uit te dragen. Bedrijven die gebruik maken van de transparante folies van DANIELSON genieten elke keer weer van een verhoogde attentiewaarde.

Transfer sticker – eenvoudig te gebruiken

Transfer stickers van DANIELSON worden gemaakt met een speciale techniek. Een transfer sticker wordt gemaakt door een inktlaag te drukken in een lijmbed. Deze techniek zorgt ervoor dat Transfers van DANIELSON eenvoudig kunnen worden bevestigd.

Transfer stickers van DANIELSON kunnen full colour bedrukt worden. Een transfer sticker is een goed alternatief voor het tampon printen. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van natte of droge Transfers. Natte Transfers brengt u aan door de Transfer eerst te weken in water voordat u deze aanbrengt. Droge Transfers zijn zonder inweken makkelijk aan te brengen.
DANIELSON Transfers bieden elke keer week een verhoogde attentiewaarde en zullen uw imago verhogen!

Lees minder

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

  Wilt u liever direct een medewerker spreken?
  Bel +31 (0)33 4697 300

  Zaken doen met DANIELSON betekent altijd een passende oplossing!

  “ Klanten van DANIELSON Industrial Graphics B.V. vertrouwen op onze adviezen en leveringen van diverse soorten identificatie producten, zoals naam- en typeplaten, logo’s en beeldmerken. Hierbij maken we gebruik van verschillende materialen, kleurcombinaties en productietechnieken. ”

  – Louis van Dort, DGA DANIELSON Industrial Graphics B.V.

  Logo Danielson

  DANIELSON al 80 jaar de specialist in industriële identificatie producten.

  Download onze brochure